Cele 6 secrete pentru un zambet perfect

2 minute citire

- 03/12/2022
Ultima actualizare: 10/04/2023

Cele 6 secrete pentru un zambet perfect

,,Cum pot avea un zambet de 5 stele?’’ este intrebarea pe care ne-o punem cu totii la un moment dat. La baza unui zambet sanatos si stralucitor sta o igiena orala corecta! Afla ca folosirea periutei de dinti nu este indeajuns, deoarece distruge doar 25% din bacteriile din cavitatea bucala. Astfel, devine clar ca trebuie sa gasesti si alte solutii pentru a-ti mentine dantura impecabila 100%.

Descopera cele 6 reguli de aur pentru a obtine un zambet plin de incredere acum!

  1. Ai grija cand si cum iti periezi dintii.

Distreaza-te periindu-ti dintii de doua ori pe zi, insa fii atent si cum o faci! Un periaj agresiv sau prea lent poate dauna in timp. Totodata, este recomandat sa nu te speli pe dinti fix dupa ce ai consumat alimente sau bauturi cu acizi. Alege o pasta de dinti croita nevoilor tale: pentru dinti sensibili, pasta de dinti anti-placa, pasta de dinti pentru albire, pentru copii si o periuta de calitate.

  1. Foloseste ata dentara si apa de gura regulat.

O alta regula de aur este utilizarea atei dentare dupa un periaj corect. Vei observa ca apoi te vei simti fresh si vei avea un zambet increzator. Asta pentru ca ata dentara elimina mancarea din locurile unde periuta de dinti nu poate ajunge, intre dinti si de-a lungul gingiei. Nu uita sa folosesti si o apa de gura eficienta dupa periaj, pentru inlaturarea placii bacteriene si o respiratie fresh.

  1. Ai grija de dintii sensibili.

Stiai ca 1 din 3 persoane sufera de sensibilitate dentara? Daca simti dureri atunci cand consumi alimente fierbinti sau reci este foarte posibil sa suferi de sensibilitate dentara. In sezonul rece, cei cu sensibilitate dentara resimt un disconfort mai mare. Nu-ti face griji, pentru ca exista solutii! Un dus bucal  este ideal pentru tratarea gingiilor sensibile, oferind, in acelasi timp, masaj gingival. Pe langa asta, poti opta pentru o pasta de dinti speciala pentru dinti sensibili.

  1. Adopta o dieta echilibrata.

O dieta sanatoasa si echilibrata reprezinta un factor cheie pentru o dantura frumoasa! Asa ca data viitoare mai rareste din dulciuri si sucurile cu acid. Lasand gluma la o parte, este important sa constientizezi ca acestea pot cauza probleme de sanatate orala, daca sunt consumate in exces.

  1. Ocupa-te de eliminarea sau diminuarea obiceiurile daunatoare.

Trebuie sa intelegem ca exista si alte cauze pentru care apar problemele dentare. Una dintre ele este scrasnitul dintilor. Bruxismul (sau scrasnitul dintilor) este daunator pentru dinti. Daca obisnuiesti sa-ti strangi sau sa-ti scrasnesti dintii noaptea in somn, o gutiera automodelabila este solutia perfecta pentru a corecta acest obicei. Uzura dintilor nu trebuie sa mai fie o problema pentru tine!

  1. Mergi la medicul stomatolog in mod constant.

Fa-i o vizita medicului tau stomatolog cel putin o data la 6 luni pentru a depista eventualele probleme de sanatate orala si pentru a-ti curata profesional dintii.

Acum ca ai aflat cele 6 secrete ale unui zambet de invidiat, este timpul sa le si aplici. Spor la periat!



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos