Cum sa alegi caruciorul perfect pentru copilasul tau

2 minute citire

- 28/05/2022
Ultima actualizare: 31/03/2023

Cum sa alegi caruciorul perfect pentru copilasul tau

Inainte de a te grabi in achizitionarea unui carucior pentru micutul tau, iti propunem sa iei in calcul o serie de aspecte importante legate de produs, pe care sa le bifezi.

Este necesara o indelunga rabdare si atentie atunci cand te afli in cautarea caruciorului perfect pentru cel mic. Daca nu iti asterni pe foaie caracteristicile pe care trebuie sa le indeplineasca, s-ar putea ca in cele din urma sa fii dezamagit de produsul cumparat.

Pentru a-ti veni in ajutor, am adunat pentru tine cele mai importante aspecte pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi caruciorul pentru puisorul tau!

  1. Multifunctionalitatea

Parintii moderni stiu ca vechiul carucior nu mai este la fel de util in prezent. De fapt, tot mai multi opteaza pentru carucioare care vin cu ceva in plus fata de formula clasica. Ei considera ca o astfel de investitie trebuie sa fie smart, motiv pentru care aleg carucioare cu accesorii au cu sisteme modulare. Acestea contin si alte functionalitati ca sasiu, hamac, landou, geanta pentru scutece, cos pentru obiecte si asa mai departe. Lucrurile enumerate sunt extrem de benefice, mai ales pentru iesirile in aer liber sau calatoriile cu cel mic. Unde altundeva sa pui necesarele servetele umede pentru bebelusi, nelipsitulbiberon sau canita cu pai, produsul antibacterian, crema de protectie solara, jucariile distractive si educative si tot ceea ce va mai trebuie pentru o plimbare linistita?

 

  1. Plierea si practicalitatea

Desigur ca la un moment dat va veni si timpul concediilor si calatoriilor. Ce faci atunci? Un carucior sport ultramodern este solutia perfecta! Cu ajutorul lui, va veti putea deplasa cu usurinta in calatorii fara sa iti faci prea multe griji legate de spatiul ocupat sau de siguranta puiutului tau.   Pe langa aceasta, carucioarele de acest gen sunt foarte utile pentru economisirea spatiului in casa sau oriunde ai fi: in lift, pe scari, in calatorii etc. De preferat este ca sistemul de pliere sa se faca cu o singura mana, ca sa nu fii nevoita sa-ti lasi copilul nesupravegheat.

  1. Confortul micutului

Confortul micutului tau primeaza atunci cand alegi caruciorul! Te sfatuim sa alegi un carucior cu roti mari si gonflabile care vor atenua din socurile sau denivelarile pe care le intalnesti in plimbarile voastre. Un alt aspect este reprezentat de puterea suspensiilor ce au ca rol amortizarea socurilor.  Ia in calcul si calitatea materialului din care este confectionat caruciorul. Este important ca acesta sa fie de o calitate foarte buna pentru a preveni supraincalzirea celui mic vara.

Acum ca stii cele mai importante aspecte pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi caruciorul pentru puisorul tau, iti uram spor la cumparaturi!



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos