Cum poate crema de ochi sa te scape de insomnii?

1 minut citire

- 08/05/2022
Ultima actualizare: 18/05/2023

Cum poate crema de ochi sa te scape de insomnii?

Foarte multe femei nu folosesc creme de ochi, tocmai din acest motiv suntem de parere ca ar trebui ca aceasta informatie sa ajunga si la ele, ingrijirea zonei din jurul ochilor fiind de o importanta majora.

Zona perioculara este zona din jurul ochilor cu un grad mare de sensibilitate, in comparatie cu pielea tenului cea perioculara fiind mult mai expusa ridurilor. In cazul in care zona perioculara este expusa in mod exagerat la soare, frig, poluare, fumat, stres, atunci aceasta zona va avea de suferit, fiind afectata chiar si de mimicitatea fetei.

De asemenea, trebuie sa avem grija sa purtam ochelari de soare de fiecare data cand razele solare sunt puternice si sa ne asiguram ca fata este relaxata in momentele in care petrecem timp in fata calculatorului sau televizorului. Problema apare atunci cand nu avem grija de zona perioculara, iar aceasta ajunge sa imbatraneasca si sa avem parte de insomnii si momente tot mai putine de odihna.

La Roche-Posay - Hyalu B5 Eyes Crema contur ochi 15ml

Iar in cazul in care nu dorim sa apelam la medicamente sau farmacie, atunci ar fi bine sa fim preventivi. Cremele de ochi ar trebui folosite atat de femei, cat si de barbati, iar in cazul femeilor este recomandata folosirea unei astfel de creme dupa fiecare demachiare. Insa trebuie sa aveti in vedere ca demachiantul de fata obisnuit nu este bun in acest caz, demachiantele de ochi fiind concepute special pentru indepartarea machiajului fara a deteriora pielea.

Cremele de ochi au un rol foarte important, acela fiind de hidratare a pielii, iar prin intermediul colagenului pe care aceste creme il contin, vei mentine elasticitatea pielii. Si partea interesanta este ca, oricare ar fi bugetul tau, in mod sigur vei gasi o crema de ochi care sa-ti pastreze zona perioculara ingrijita. Si mai avem un aspect important de mentionat.

Pe langa folosirea unei creme de ochi de calitate, din ingrediente naturale, pe langa folosirea ochelarilor de soare, ar trebui sa avem in vedere si emotiile pe care le experimentam, deoarece acestea vor ajunge sa fie transmise prin intermediul expresiilor faciale.

Emotiile negative vor afecta mai mult decat iti imaginezi pielea faciala, ceea ce inseamna ca trebuie sa gandesti cat mai pozitiv si sa fii cat mai relaxata. Alege un produs de ingrijire a zonei perioculare din megastore-ul Mattca si nu vei mai experimenta insomniile.

Bucura-te de viata, exact asa cum ar trebui.



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos