Cremele antirid opresc timpul?

2 minute citire

- 13/11/2022
Ultima actualizare: 05/02/2024

Cremele antirid opresc timpul?

Creme, lotiuni, masti si multe alte tratamente... pe toate le-ai incercat. Stim, ai face orice ca sa inlaturi efectele devastatoare ale timpului asupra tenului tau. De aceea iti dezvaluim un mic truc: crema antirid.

Cremele anti-aging s-au dovedit a fi cele mai eficiente produse cosmetice care previn si ascund semnele imbatranirii. Acestea au rolul de a lupta impotriva radicalilor liberi si de a stimula productia naturala de colagen. S-a observat ca folosite corespunzator, cremele lifting sunt sigure si performante in imbuntatirea aspectului pielii. Stilul de viata, radiatiile solare, fumatul si alcoolul sunt doar cativa factori negativi asupra tenului tau. Partea buna este ca ii poti evita.

Poti sa folosesti protectie solara, sa renunti la orele tarzii (somnul este vital pentru regenerarea celulara pe timpul noptii), sa adopti o dieta echilibrata in principii nutritive si nu in ultimul rand, sa utilizezi creme antirid.

Ce ar trebui sa contina o crema antirid?

In principiu, o crema antirid buna ar trebui sa contina:

  • Retinol (un derivat al vitaminei A) - este esential pentru mentinerea sanatatii pielii si a aspectului tanar la varste cat mai inaintate. De asemenea, are rolul de a accelera procesul regenarii celulare si de a stimula productia de colagen.
  • Acidul hyaluronic – actioneaza la nivelul tesuturilor si ajuta la mentinerea electicitatii pielii.
  • Filtru UV – protejeaza tenul impotriva radiatiilor solare si previne formarea de noi riduri.
  • Colagen - confera rezistenta si elasticitate pielii;
  • Niacinamida - reduce liniile fine si ridurile, reduce aspectul petelor pigmentare si ilumineaza tenul.
  • Antioxidanti (licopenul, beta-carotenul, seleniu, vitaminele A, C si E) – ajuta la mentinerea nivelului optim de hidratare si protejeaza impotriva radicalilor liberi.

Ivatherm - Crema Antirid piele sensibila 50 ml

Alte ingrediente prezente intr-o crema antirid sunt:

  • Cenzima Q10 – prezinta numeroase beneficii pentru ten: intareste celulele epidermei si imbunatateste textura acestuia. In plus, reduce aspectul liniilor fine din zona ochilor si protejeaza pielea impotriva expunerii la razele solare.
  • Peptidele – stimuleaza regenerarea celulelor si inlocuieste colagenul si elastina.
  • Mierea – prezinta efect intens de regenerare si de hraniere a pielii.
  • Resveratrolul – are rolul de inversa procesul de imbatranire.
  • Argila – contribuie la regenerarea si remineralizarea oricarui tip de ten (datorita continutului bogat de minerale).
  • Uleiul de masline – reface bariera cutanata sau bariera epidermica (bariera fata de apa, substante chimice si microorganisme).
  • Uleiul de argan - hidrateaza si reduce ridurile fine.

Care sunt efectele unei creme antirid?

Tenul matur uscat (40+) are nevoie de produse cu actiune puternic hidratanta. Cremele antirid completeaza stratul hipolipidic al epidermei si ii redau elasticitatea.

Primele efecte de lifting ale unei creme antirid au fost observate instant la unele persoane, sau dupa cateva zile (maximum o luna) la altele. In general, complexul inovativ de peptide creste nivelul productiei de colagen si netezeste pielea. De asemenea, s-a constat ca dupa trei saptamani de utilizare, ridurile sunt diminuate vizibil (cu pana la 24%).

In ingrijirea zilnica a tenului matur sunt necesare folosirea cosmeticelor fara coloranti sau alte substante parfumate. In acest sens, in continutul cremelor anti-imbatranire, aceste ingrediente sunt evitate.

Uita de tratamentele costisitoare, cu ajutorul cremelor antirid si cremelor cu efect de lifting ridurile de expresie sunt usor sterse de pe chipul tau.

Asadar, care este varsta ta reala?  

Acest material a fost documentat si scris de farmacistul Salofarm si nu inlocuieste indicatiile medicului. Pentru detalii de utilizare va rugam sa consultati medicul specialist sau medicul de familie.



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos