Ce legatura are imunitatea cu racelile?

2 minute citire

- 11/10/2022
Ultima actualizare: 24/10/2023

Ce legatura are imunitatea cu racelile?

Nu este un secret ca odata cu schimbarile bruste de temperatura aduse de noul anotimp, sistemul de aparare al organismului scade, motiv pentru care trebuie sustinut. Dupa ce vara ai avut grija de pielea ta si i-ai oferit protectie din plin, toamna este timpul sa ii oferi organismului tau boost-ul de care are nevoie!

Ce este si ce face sistemul imunitar ?

Sistemul imunitar nu este o entitate unitara, ci un sistem cu multe componente care se influeneteaza reciproc, dar au si o anumita autonomie.

  • Ne apara organismul de tot ceea ce este strain si are un raspuns adecvat agresiunilor externe.
  • Ne apara cu succes de microorganisme, distrugandu-le.
  • Are un raspuns de izolare a substantelor straine sau o reactie locala.
  • Distruge celulele canceroase pe care le producem zilnic.

Intre imunitate si raceli exista o legatura foarte stransa, deoarece o imunitate scazuta duce la raceli si probleme de sanatate neplacute. Pentru o functionare optima a acestui “angrenaj“ atat de complex cum este corpul uman, se recomanda un stil de viata sanatos : sport, excluderea exceselor, consum crescut de fructe si legume, somn suficient, analize medicale regulate. Obtine o imunitate de “invidiat” in cativa pasi simpli, usor de adaptat vietii tale.

Secom - System Well Ultimate Immunity 30tb

Vino in ajutorul imunitatii slabite aplicand sfaturile urmatoare, care iti vor schimba numai in bine viata si sanatatea.

Fa sport regulat.

30 de minute de miscare in fiecare zi ajuta la imbunatatirea sistemului cardiovascular, reduc stresul si cresc imunitatea. Introdu aceasta activitate in rutina ta si observa schimbarile! Vei avea mai multa energie pentru activitatile zilnice, vei putea sa te bucuri de tot ceea ce iti propui sa faci dimineata.

Elimina stresul.

Stresul este cel mai mare inamic al imunitatii. Incearca sa dormi 7-8 ore pentru ca organismul tau sa-si recapete energia. Pentru a ajuta organismul sa lupte impotriva factorilor de stres, ia vitamine si suplimente special concepute pentru diminuarea starilor anxiolitice si de stres.

Detoxifica-ti organismul.

O cura de detoxifiere este recomandata la fiecare schimbare de anotimp. Ajuta organismul sa se adapteze mai bine schimbarilor climatice si de presiune atmosferica, imbunatateste metabolismul, ajuta digestia. Inlatura, pe perioada curei, produsele de origine animala, dulciurile, cafeaua, fainoasele din alimentatia ta si pune accentul pe legume si fructe consumate in stare proaspata sau sub forma de sucuri.

Ia suplimente alimentare.

Suplimentele vitaminice sunt de real ajutor atunci cind vrei sa iti cladesti o imunitate solida. Pe mattca gasesti atat suplimente pentru adulti, cat si pentru copii, sub forma de jeleuri, siropuri (First Defense, Multi Vitamine si Minerale Secom) sau plicuri. Vezi mai multe produse aici.

Acest material a fost documentat si scris de farmacistul Salofarm si nu inlocuieste indicatiile medicului. Pentru detalii de utilizare va rugam sa consultati medicul specialist sau medicul de familie.



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos