Aptamil 2 Nutri-Biotik - recomandarea pentru un sistem imunitar puternic

2 minute citire

- 29/03/2023
Ultima actualizare: 30/03/2023

Aptamil 2 Nutri-Biotik - recomandarea pentru un sistem imunitar puternic

Ce beneficii are laptele matern?

Alaptarea este una dintre cele mai eficiente modalitati de a asigura sanatatea copilasului si tototdata reprezinta un moment special de conexiune intre mama si bebe.

Laptele matern este alimentul ideal pentru sugari deoarece este sigur, curat si contine anticorpi care ajuta la protejarea impotriva multor boli comune ale copilariei. Laptele matern ofera toti nutrientii de care bebelusul are nevoie in primele luni de viata si continua sa asigure pana la jumatate sau mai mult din nevoile nutritionale ale copilului in a doua jumatate a primului an si pana la o treime in timpul celui de-al doilea an de viata.

De la varsta de 6 luni copiii ar trebui sa inceapa diversificarea, iar alaptarea continua pana in jurul varstei de 2 ani, sau chiar si dupa aceasta.

Copiii alaptati au rezultate mai bune la testele de inteligenta, au mai putine sanse sa fie supraponderali sau obezi si sunt mai putin predispusi la diabet mai tarziu in viata. Femeile care alapteaza au, de asemenea, un risc redus de cancer mamar si ovarian.

Ce facem cand nu este posibila alaptarea?

Desi are numeroase beneficii, alaptarea poate sa nu fie posibila pentru toate femeile, din diferite motive. Conform OMS, mai putin de jumatate dintre sugarii sub 6 luni sunt alaptati exclusiv la san.

Pentru mamele care nu pot alapta, laptele praf pentru bebelusi este o alternativa sanatoasa, intrucat ofera sugarilor nutrientii de care acestia au nevoie pentru a creste si a se dezvolta in mod armonios.

Aptamil 2 - Nutri-Biotik, lapte praf 800g, 6-12 luni

Cu o experienta de 50 de ani in cercetarea laptelui matern, NUTRICIA a creat Aptamil Nutri-Biotik 2, o formula de lapte ce combina vitamine si nutrienti esentiali pentru sugarii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 luni.

De ce sa alegeti Aptamil Nutri-Biotik 2?

Aptamil Nutri-Biotik 2 a fost creat de o echipa de oameni de stiinta, printre care si experti in imunologie. Aceasta formula de lapte praf are numeroase beneficii:

  • Contine acizi grasi esentiali Omega 3 si Omega 6;
  • Contine nutri-fibre;
  • Sustine sistemul imunitar datorita vitaminelor C si D si imuno-nutrientilor prezenti in mod natural si in laptele matern;
  • Contribuie la dezvoltarea sistemului osos si a dintilor, prin continutul de calciu si vitamina D;
  • Sustine dezvoltarea creierului datorita continutului in acizi grasi esentiali si fier;
  • Nu contine ulei de palmier adaugat.

Unele mame se ingrijoreaza ca daca nu alapteaza, nu vor avea o conexiune cu bebelusul lor, dar acesta este un mit. Adevarul este ca mamele iubitoare vor crea intotdeauna o legatura speciala cu copiii lor, iar hranirea – indiferent cum se realizeaza – este un moment excelent pentru a intari aceasta legatura.

Pe Mattca gasiti lapte praf Aptamil care sa corespunda nevoilor bebelusului dumneavoastra:

  • formule de lapte standard
  • lapte praf fara lactoza
  • lapte praf pentru prematuri
  • lapte praf anti-regurgitare
  • lapte praf pentru bebelusii ce se confrunta cu colici si constipatie
  • formule cu proteine hidrolizate
  • formule pentru sugarii cu alergie la proteinele din vaca

Discutati cu medicul pediatru si utilizati laptele praf numai la recomandarea si indicatiile acestuia.

Bibliografie:

  • Breastfeeding - WHO (World Health Organization)
  • Aptamil Nutri-Biotik 2 - Aptanutricia

Acest material a fost documentat si scris de farmacistul Salofarm si nu inlocuieste indicatiile medicului. Pentru detalii de utilizare va rugam sa consultati medicul specialist sau medicul de familie.

 



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos