3 secrete care tin departe indigestiile de Sarbatori

1 minut citire

- 17/12/2022
Ultima actualizare: 04/04/2023

3 secrete care tin departe indigestiile de Sarbatori

Mesele in familie sunt o traditie romaneasca de Craciun si Anul Nou. Cu totii visam la clipe minunate petrecute alaturi de cei dragi sufletului nostru, cadouri memorabile si meniuri delicioase.

Totusi, pentru cei care au tinut post sau cei care sufera de afectiuni digestive constant este si o perioada ce poate deveni periculoasa pentru sanatatea lor. Asadar, este indicata cumpatarea atunci cand vine vorba de tipul de alimente consumate sau de cantitatea acestora.

Iata lista de 3 secrete care te vor tine departe de indigestii in perioada Sarbatorilor de iarna:

  1. Ceaiuri, ceaiuri si… iar ceaiuri! Fie ca sunt de anason, coada soricelului, fenicul, frunze de salvie, musetel, flori de salcam sau flori de galbenele, puterile digestive miraculoase ale ceaiurilor sunt de necontestat! Pe langa faptul ca sunt 100% naturale, te vor ajuta sa te simti mult mai sanatos si hidratat. Acest beneficiu este important indeosebi in perioada Sarbatorilor, cand organismul este asaltat de fel de fel de mancaruri si bauturi. Alege ceaiul pe gustul tau si uita de problemele digestive neplacute!
  2. Suplimente alimentare pentru indigestii! O alternativa care da la fel de multe rezultate ca ceaiurile sunt suplimentele alimentare pentru indigestii. Sub forma de comprimate masticabile, plicuri, capsule, comprimate sau tablete, exista o solutie pentru orice problema digestiva cu care te poti confrunta dupa mesele copioase de Craciun si Anul Nou.
  3. Magia apei cu lamaie. Un obicei foarte util pentru digestia ta este consumul in fiecare dimineata a unui pahar de apa calduta cu lamaie. Poti adauga si putina miere pentru un gust mai bun. Beneficiile acestui obicei sunt multiple: vei uita rapid de indigestii si te vei bucura de o imunitate mai puternica si pregatita de iarna.

Acum ca ai descoperit cele 3 secrete pentru o digestie fara probleme, te poti bucura din plin de mesele in familie de Sarbatori! Nu uita, insa, si de cumpatare. Fii primul care afla secretele si ofertele noastre de pe pagina de Facebook!

Acest material a fost documentat si scris de farmacistul Salofarm si nu inlocuieste indicatiile medicului. Pentru detalii de utilizare va rugam sa consultati medicul specialist sau medicul de familie.



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos