Megastore farmaceutic online

Cautare avansata

Nu ai niciun produs in cos

Termeni si conditii

Prin termeni si conditii se inteleg conditiile de vanzare a produselor din cadrul magazinului online www.mattca.ro.

Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor precum si utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca tehnica de comunicatie la distanta. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri.

Datele obtinute de la Dumneavoastra vor fi folosite in urmatoarele scopuri:

  • livrarea produselor/serviciilor comandate si facturarea acestora;
  • pentru a lua legatura cu Dumneavoastra;
  • trimiterea de buletine informative periodice (newsletter) - cu aprobarea Dumneavoastra.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai partenerilor contractuali care asigura serviciile de curierat.

SC Salofarm SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate. Datele Dumneavoastra sunt destinate utilizarii de catre SC Salofarm SRL in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor. Prin abonarea la newsletter, persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la SC Salofarm SRL in cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la SC Salofarm SRL nu va bifa casuta de abonare la newsletter. SC Salofarm SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul mentionat mai sus.

SC Salofarm SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti numai daca acest lucru este cerut de lege.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa office@mattca.ro.

 

Magazinul online www.mattca.ro este specializat in comercializarea produselor farmaceutice si cosmetice pentru care nu este necesara eliberarea de prescriptii medicale, catre orice persoana fizica, romana sau straina, care a implinit varsta de 18 ani, ce actioneaza in alte scopuri decat cele ale activitatii sale comerciale sau profesionale. Produsele care necesita prescriptie medicala sunt prezentate la nivel informativ, acestea neputand fi achizitionate de pe site. SC Salofarm SRL. isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate atata timp cat sunt in conformitate cu mentiunile primite de la producator. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate, in orice mod (culoare, aspect, etc). Produsele comercializate respecta legislatia romana in vigoare. SC Salofarm SRL nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.

Termenul de valabilitate al produselor comercializate de catre SC Salofarm SRL, prin intermediul magazinului online www.mattca.ro, este cel dat si inscriptionat de catre producator pe ambalaj.

Pentru a cumpara produse din cadrul magazinului online www.mattca.ro, va trebui sa acceptati termenii si conditiile prezente si apoi sa comandati produsul/produsele dorite, prin parcurgerea pasilor descrisi pe site.

Produsele semnalizate pe site cu ”Cel mai mic pret” sunt produse al caror pret este mai mic fata de pretul lui de listare pe site in general.

In situatia in care doriti sa creati un cont, Dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii reale, corecte, actuale si complete asa cum sunt acestea specificate pe site si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre Dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Dupa ce ati trimis comanda, veti primi un mesaj de confirmare a comezii (care cuprinde confirmarea comenzii Dumneavoastra, a preturilor produselor comandate si a tarifelor de livrare precum si alte detalii privind livrarea) pe adresa de e-mail comunicata.

Preturile afisate pe www.mattca.ro sunt exprimate in RON si includ TVA. Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA. Factura va cuprinde si tariful de livrare. Mai multe detalii despre preturi si livrare gasiti aici  

SC Salofarm SRL. nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora.

Reclamatiile Dumneavoastra privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite pe adresa de e-mail office@mattca.ro, acestea fiind prelucrate in cel mai scurt timp de catre operatorii nostri.

Returnarea produselor. Datorita specificului domeniului de activitate si a legislatiei in vigoare, produsele achizitionate de pe site-ul www.mattca.ro nu pot fi returnate. Exceptie fac cazurile in care produsele livrate nu corespund comenzii efectuate si confirmate. In aceasta situatie sunteti obligat sa anuntati prin email sau telefonic neconcordanta si vi se va restitui integral contravaloarea produselor livrate.
Termenul in care puteti solicita returnarea produsului este de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia. Conditia pentru care un produs sa poata fi returnat, este integritatea ambalajului si a produsului expediat (SC Salofarm SRL comercializeaza produse de uz personal, fapt pentru care constatarea eventualelor defecte/neconcordante se va realiza de catre client exclusiv prin inspectie vizuala detaliata la primirea coletului). Daca in cursul inspectiei vizuale se constata eventuale defecte ce vor fi reclamate, clientul este obligat sa nu utilizeze produsul in scopul in care acesta a fost achizitionat, urmand a fi returnat in ambalajul original impreuna cu factura fiscala. Este obligatorie returnarea facturii fiscale. Returnarea contravalorii se realizeaza dupa indeplinirea tuturor procedurilor legale.

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".

In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Potrivit dispozitiilor art. 10 lit c) din O.G. nr. 130/2000, produsele farmaceutice livrate nu pot face obiectul denuntarii unilaterale a contractului, intrucat, prin natura lor, se pot degrada ori deteriora rapid. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor Dumneavoastra. 

Politica de livrare si retur poate fi vizualizata aici.

Legislatia aplicabila este Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic Ordonanta Guvernului nr 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta si Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Continutul acestui portal constituie proprietatea SC Salofarm SRL. si este protejat de legile copyright-ului. Marcile de inregistrare, marcile de servicii, denumirile comerciale, logo-urile si produsele prezentate pe acest portal sunt proprietatea firmelor respective si sunt protejate de legile in vigoare. Informatia prezentata pe acest portal poate fi folosita doar pentru folosul Dumneavoastra personal si noncomercial. Nu este permisa nici un fel de modificare sau alta reproducere a continutului. Acesta nu poate fi copiat sau utilizat in nici un alt mod.

Orice litigiu aparut intre clienti si SC Salofarm SRL se va rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu au reusit sa solutioneze litigiul pe cale amiabila, acesta se va solutiona de instantele judecatoresti competente.

Accesul si utilizarea site-ului www.mattca.ro se face sub autoritatea regulilor mentionate mai sus. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupun implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Modul de contactare si detaliile necesare identificarii noastre se regasesc in pagina Contact.

 

Declinarea raspunderii:

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Trebuie sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului Dumneavoastra. Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

Nu ne asumam raspunderea asupra continutului prospectelor publicate. Am dorit sa prezentam prospectele produselor ca atare, fara nici o modificare de continut. Daca totusi identificati neconcordante intre produs si prospectul acestuia sau greseli ale prospectelor va suntem recunoscatori daca ne scrieti la adresa office@mattca.ro.

Actualizarea preturilor si a stocurilor se face la fiecare 24 ore. Preturile pot creste sau pot scadea, in functie de politica de pret a furnizorilor. Daca pretul si stocul nu sunt actualizate inaintea comenzii facute, iar dupa comanda acestea sufera modificari, ne rezervam dreptul de a anula comanda, caz in care cumparatorul va fi contactat de un reprezentant Mattca.

In situatia in care in statusul produsului scrie ”La comanda” inseamna ca acesta se afla in stocul producatorului. Poti insa adauga produsul in cos si cand va fi in stoc confirmi ca il doresti si va fi livrat. In acest caz livrarea comenzii va dura mai mult.

Datorita procesului automat de sincronizare a stocurilor si preturilor de pe site-ul www.mattca.ro, pot aparea erori de pret la unele produse sau erori de stoc. Ne rezervam dreptul de a anula comenzi cu preturi mai mici decat pretul de achizitie de la furnizor a produselor. 

Scopul magazinului online www.mattca.ro este de a va prezenta in scop informational produsele farmaceutice, parafarmaceutice, nutritionale, de igiena personala si cele colaterale acestora, pentru interesele si educatia Dumneavoastra.

SC Salofarm SRL. nu va fi responsabila pentru pagubele sau problemele care apar din accesarea sau incapacitatea de a accesa acest site, sau din increderea in orice informatie oferita aici. SC Salofarm SRL isi declina orice responsabilitate pentru pagube directe, indirecte, ocazionale, importante, punitive sau de alt gen, pentru ocazii pierdute, profit pierdut, sau pagube si pierderi de alt gen. Aceasta limitare include si pagube provocate de orice virusi care pot afecta calculatorul dumneavoastra.

Orice legaturi cu alte site-uri de Internet sunt oferite ca un avantaj. SC Salofarm SRL nu are nici un fel de responsabilitate sau control asupra continutului sau operarii unor asemenea site-uri si nu va fi responsabila de nici un fel de pagube sau accidente care apar din continutul sau operarea acestora.

 

Cateva dintre legile aplicabile, inclusiv modificarile ulterioare:

Legea comertului electronic - 365/2002

Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la aceste tranzactii

Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking - Legea semnaturii electronice - 429 / 2001

Norme tehnice si metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronic

Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Hotararea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic

Legea privind clauzele abuzive incheiate intre comercianti si consumatori, nr. 193/2000;

Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677 / 2001

Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupatia de Designer pagini web

Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conex

Dispozitii privind Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei - Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003)

Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei - 196/2003 publicata in Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003

Este foarte posibil ca produsul pe care astazi il poti cumpara cu un pret redus, maine sa poate fi achizitionat la pret intreg. Acest lucru se datoreaza faptuluica reducerile nu sunt permanente si se fac doar in perioada promotionala marcata pe site. Pentru un produs comandat, care este la promotie dar nu este pe stoc, imediat ce produsul intra in stocul nostru vei putea beneficia de discount, daca te incadrezi in perioada de promotie.