Cautare avansata

Nu ai niciun produs in cos

Diabet

Produse pentru diabet pe care le gasesti pe mattca.ro

Dacă vă confruntați cu simptome ale diabetului, pe platforma noastră veți găsi soluții, creme și suplimente, precum și aparatura adecvată pentru testarea și monitorizarea diabetului.

Aducem ofertele a peste 15 de producatori de produse pentru diabetici, pentru ca tu să găsești mai repede cea mai bună ofertă pentru Produsele pentru diabetici perfecte pentru tine. În oferta noastră găsesti peste 35 de Produse pentru diabetici. Pe Mattca.ro avem mereu oferte, promoții și prețuri accesibile!

Ce este diabetul?

Diabetul este o boală care apare atunci când organismul nu poate produce sau utiliza hormonul denumit insulină în mod normal. Acesta provoacă exces de zahăr din sânge.

Care sunt simptomele diabetului?

Simptomele variază de la o persoana la alta. Pot apărea probleme ale ochilor, rinichilor și sistemului cardiovascular. Simptomele comune includ: foame și sete extremă, pierdere în greutate inexplicabilă, oboseală sau somnolență, vedere încețoșată, vindecarea lentă a rănilor sau vânătăilor, piele uscată, cu mâncărime, furnicături sau amorțeală în mâini sau picioare, infecții frecvente sau recurente ale pielii, gingiilor sau vezicii urinare.

Metode de prevenire a diabetului:

1. Dieta sănătoasă, hipocalorică, cu respectarea celor trei mese principale ale zilei și două gustări între mese.

2. Sportul sau exercițiile fizice realizate cu regularitate.

3. Renunțarea la vicii agresive pentru organism precum fumatul și alcoolul.

4. Acomodarea la stres sau înlăturarea acestuia.

5. Asigurarea unui somn odihnitor de minimum 7 ore pe noapte.

6. Menținerea greutății ideale sau cel puțin controlul greutății.

Vă recomandăm să efectuați periodic analizele pentru a putea depista la timp diabetul. Diagnosticată și tratată corect, această boală nu duce la complicații grave.

12 din 45 produse

12 din 45 produse