Nu ai niciun produs in cos

Optica

Purtarea ochelarilor de soare devine din ce în ce mai populară, fiind prezenți într-o varietate de culori, forme și materiale, ce contribuie la a ne sublinia personalitatea. Prin urmare, au devenit unul dintre accesoriile noastre preferate.

Însă factorul de înfrumusețare a aspectului nu este singurul lor beneficiu. Înainte de toate, ochelarii de soare joacă un rol foarte important în protecția împotriva razelor UV periculoase. Aceștia ne protejează ochii de boli oculare grave și oferă cea mai bună protecție împotriva razelor solare dăunătoare.

În această secțiune vă punem la dispoziție ochelari de soare și rame pentru ochelari de vedere, pentru adulți și copii, atât pentru sezonul de vara cât și cel de iarnă.

Pe Mattca.ro te asteapta produse de optica, ochelari de soare de la Polaroid, Archimede si alte brand-uri de top. La noi gasesti o gama diversificata de ochelari de soare de calitate, de la brand-uri renumite. Pe mattca.ro sunt mereu oferte, promotii si preturi accesibile pentru tine si familia ta!

12 din 153 produse

  1. 1

12 din 153 produse

  1. 1