Facebook Pixel

Advil® ultra forte 400mg x 10 capsule moi

Cod: W61372005
Brand: GSK
Status:
Advil® ultra forte 400mg x 10 capsule moi contine ibuprofen, care este un antiinflamator nesteroidian ce actioneaza prin reducerea febrei, durerii si inflamatiei.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

11,40 Lei TVA inclus

Descriere Advil® ultra forte 400mg x 10 capsule moi

Advil® ultra forte 400mg x 10 capsule moi contine ibuprofen, care este un antiinflamator nesteroidian ce actioneaza prin reducerea febrei, durerii si inflamatiei.

Mod de actiune si indicatii:

Advil Ultra Forte contine ca substanta activa ibuprofenul, care apartine grupului de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (cunoscute ca aiNs) si sunt utilizate pentru a calma durerea si a reduce inflamatia si febra.

Advil Ultra Forte 400 mg contine ibuprofen sub forma lichida, in acest fel absorbtia fiind de cel putin doua ori mai rapida decat in cazul comprimatelor. acest fapt conduce la un debut rapid al procesului de calmare a durerii, efectul fiind indelungat, de pana la 8 ore.

Advil Ultra Forte este utilizat pentru ameliorarea durerii de intensitate redusa si moderata, durerilor osteoarticulare si musculare (inclusiv tendinite, bursite, luxatii, entorse), precum si a durerilor articulare de etiologie non-reumatica, durerilor de spate, durerilor de cap, migrenei (tratament si preventie), durerilor reumatice, nevralgiei, durerilor dentare, dismenoreei, reducerea febrei si pentru ameliorarea simptomelor racelii si gripei.

Mod de administrare:

Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Adulti, varstnici si adolescenti cu varsta peste 12 ani: 1 capsula moale advil Ultra Forte (400 mg) de pana la trei ori pe zi, dupa cum este nevoie. Urmatoarea doza nu trebuie luata la mai putin de 4-6 ore. Nu se vor administra mai mult de 3 capsule moi advil Ultra Forte (1200 mg) in 24 de ore.

Acest medicament nu este indicat la copiii cu varsta sub 12 ani.

Precautii si contraindicatii:

Nu luati advil ultra forte daca:

 • sunteti alergic la ibuprofen sau oricare dintre celelalte componentele ale acestui medicament (vezi pct. 6).
 • ati avut reactii alergice, cum sunt astm bronsic, secretii nazale, eruptie trecatoare pe piele cu mancarime sau umflarea buzelor, a fetei, a limbii sau a gatului dupa ce ati luat medicamente care contin acid acetilsalicilic sau alte medicamente pentru durere si inflamatie (aiNs).
 • ati avut ulcer sau sangerare la nivelul stomacului sau intestinului subtire (duoden) legate de utilizarea anterioara a medicamentelor pentru durere si inflamatie (aiNs)
 • aveti ulcer sau sangerare la nivelul stomacului sau intestinului subtire (duoden) sau daca ati avut doua sau mai multe astfel de episoade in trecut
 • aveti probleme ale ficatului, rinichilor sau inimii (incluzand boala cardiaca coronariana) severe
 • sunteti in ultimele 3 luni de sarcina

Adresati-va medicului dumneavoastra inainte sa luati advil ultra forte daca:

 • luati alte medicamente impotriva durerii si inflamatiei, inclusiv inhibitori selectivi ai ciclooxigenazei.
 • exista in familie o tulburare in producerea pigmentului rosu din sange (porfirie)
 • aveti afectiuni intestinale inflamatorii cronice, cum sunt inflamatia colonului cu ulcere (colita ulcerativa), o inflamatie care afecteaza tractul digestiv (boala Crohn) sau alte afectiuni ale stomacului sau intestinului
 • aveti probleme cu inima, inclusiv insuficienta cardiaca, angina (durere in piept) sau daca ati avut atac de cord, chirurgie bypass, boala arteriala periferica (circulatie defectuoasa a sangelui in picioare din cauza arterelor ingustate sau blocate) sau orice fel de accident vascular cerebral
 • daca suferiti de astm bronsic, boli ale ficatului sau rinichilor.
Pacientii varstnici trebuie sa utilizeze acest medicament cu precautie, deoarece pot sa apara reactii adverse digestive cum sunt sangerarea si perforatia.
 
Sarcina si alaptarea:

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

sarcina: Medicamentul nu este recomandat in timpul sarcinii, in special in primele 3 luni. Este contraindicat in timpul ultimelor 4 luni de sarcina.

alaptarea: adresati-va medicului inainte de a utiliza advil Ultra Forte in timpul alaptarii. Daca alaptati nu trebuie sa utilizati advil Ultra Forte.

Reactii adverse posibile:

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Cel mai frecvent raportate sunt tulburarile digestive. La pacientii varstnici pot sa apara ulcere peptice, perforatii sau sangerari gastrointestinale, care uneori pot fi letale.

Reactiile adverse mai putin frecvente: mancarimi, urticarie, eruptie trecatoare pe piele, edeme, umflare a fetei, a limbii sau a gatului, dureri de cap, somnolenta, accident vascular cerebral, tulburari psihotice, reactii depresive, vedere anormala, modificari ale vederii, bronhospasm, astm bronsic, arsuri in capul pieptului, indigestie, greata, disconfort abdominal.

Reactiile adverse rare: tiuituri in urechi, ameteli, varsaturi, diaree, balonare, constipatie.

Reactiile adverse foarte rare: anemie, agranulocitoza, tensiune arteriala mare, edem, infarct de miocard, dureri de stomac, soc anafilactic, dificultati in respiratie, hemoragie digestiva. 

Compozitie:

 • Substanta activa este ibuprofenul. Fiecare capsula contine ibuprofen 400 mg. 
 • Ceilalti excipienti sunt: Continutul capsulei: Macrogol 600, Hidroxid de potasiu 50%, constituit din: hidroxid de potasiu si apa purificata; Capsula: Gelatina 170 Bloom, sorbitol lichid partial deshidratat (E 420), apa purificata.
Mod de prezentare: cutie cu 10 capsule moi.
 
Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale Advil® ultra forte 400mg x 10 capsule moi

Mai multe informatii
Indicat pentruDureri reumatismale
Prospect

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Advil Ultra Forte 400 mg capsule moi

Ibuprofen

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului

 • Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.

 • Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări.

 • Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4.

 • Dacă după 10 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Ce găsiţi în acest prospect:

 1. Ce este Advil Ultra Forte şi pentru ce se utilizează

 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Advil Ultra Forte

 3. Cum să utilizaţi Advil Ultra Forte

 4. Reacţii adverse posibile

 5. Cum se păstrează Advil Ultra Forte

 6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

1.         Ce este Advil Ultra Forte şi pentru ce se utilizează

Advil Ultra Forte conţine ca substanţă activă ibuprofenul, care aparţine grupului de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (cunoscute ca AINS) şi sunt utilizate pentru a calma durerea şi a reduce inflamaţia şi febra.

Advil Ultra Forte 400 mg conţine ibuprofen sub formă lichidă, în acest fel absorbţia fiind de cel puţin două ori mai rapidă decât în cazul comprimatelor. Acest fapt conduce la un debut rapid al procesului de calmare a durerii, efectul fiind îndelungat, de până la 8 ore.

Capsula moale conține o doză mare de substanță activă ibuprofen sub formă lichidă, care se absoarbe rapid și, ca urmare, începe să își facă efectul într-un interval scurt de timp de aproximativ 10 minute.

Advil Ultra Forte este utilizat pentru ameliorarea durerii de intensitate redusă şi moderată, durerilor osteoarticulare şi musculare (inclusiv tendinite, bursite, luxaţii, entorse), precum şi a durerilor articulare de etiologie non-reumatică, durerilor de spate, durerilor de cap, migrenei (tratament şi prevenție), durerilor reumatice, nevralgiei, durerilor dentare, dismenoreei, reducerea febrei şi pentru ameliorarea simptomelor răcelii şi gripei.

Acest medicament este indicat la adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 12 ani.

Trebuie să întrerupeți tratamentul și să vă prezentaţi la medic dacă simptomele dumneavoastră se înrăutăţesc sau nu se îmbunătăţesc după 3 zile pentru febră şi 5 zile pentru dureri.

2.         Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Advil Ultra Forte

Nu utilizaţi Advil Ultra Forte:

 • dacă sunteţi alergic la ibuprofen sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6).

 • dacă sunteţi alergic la acid acetilsalicilic şi la alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).

 • dacă ați suferit de bronhospasm, astm bronșic, rinită sau urticarie în timpul tratamentului cu

 • dacă ați suferit de hemoragii digestive sau perforații digestive în timpul tratamentului cu

 • dacă suferiți sau ați suferit de ulcer la nivelul stomacului sau duodenului, hemoragii digestive, tulburări de sângerare și boli ale sângelui.

 • dacă suferiți sau ați suferit de tulburări inflamatorii la nivelul tubului digestiv, lupus eritematos diseminat, hemoragii

 • dacă suferiţi operaţii pe inimă (imediat înaintea sau după operaţie).

 • dacă aveţi o afecţiune severă la nivelul inimii (insuficienţă cardiacă severă).

 • dacă suferiți de insuficienţă hepatică sau renală.

 • dacă sunteți în ultimele 4 luni de sarcină.

 • la copii cu vârsta sub 12 ani.

Atenţionări şi precauţii

Înainte să luaţi Advil Ultra Forte, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului:

 • dacă luați alte medicamente împotriva durerii și inflamației, inclusiv inhibitori selectivi ai ciclooxigenazei.

 • pacienții vârstnici trebuie să utilizeze acest medicament cu precauție, deoarece pot să apară reacții adverse digestive cum sunt sângerarea și perforația.

 • dacă ați suferit de boli gastro-intestinale (colită ulceroasă, boală Crohn), deoarece acestea se pot

 • întrerupeți administrarea și adresați-vă medicului dacă aveți dureri abdominale sau observați apariția sângelui în vărsătură sau materii fecale (scaun) sau dacă scaunele sunt foarte închise la culoare în timpul tratamentului cu Advil Ultra Forte.

 • dacă luați medicamente care pot crește riscul de ulcere sau sângerări (de exemplu, glucocorticoizi administrați pe cale orală, anticoagulante cum sunt warfarina, acidul acetilsalicilic, medicamente antidepresive – ISRS).

 • dacă aveți probleme cu inima, inclusiv insuficiență cardiacă, angină (durere în piept) sau dacă ați avut atac de cord, chirurgie bypass, boală arterială periferică (circulație defectuoasă a sângelui în picioare din cauza arterelor îngustate sau blocate) sau orice fel de accident vascular cerebral (inclusiv “mini-accident vascular cerebral” sau accident ischemic tranzitor “AIT”).

 • dacă ați suferit de tensiune arterială crescută și/sau insuficiență cardiacă.

 • dacă suferiți de diabet sau aveți valori crescute ale colesterolului, dacă aveți istoric familial de boală cardiacă, accident vascular cerebral sau sunteți fumător.

 • întrerupeți administrarea și adresați-vă medicului dacă apar primele semne ale unei reacții alergice grave, în special dacă sunteți alergic la acid acetilsalicilic, incluzând: înroșirea pielii, erupție pe piele, leziuni pe mucoase sau vezicule .

 • dacă tocmai ați început tratamentul cu Advil Ultra Forte sau în prima lună de tratament, pot să apară foarte rar reacții adverse grave la nivelul pielii și mucoaselor, incluzând sindrom Stevens- Johnson (care se manifestă cu febră și bășici pe piele și membranele mucoase) și necroliză epidermică toxică (distrugerea pielii sub acțiunea medicamentului).

 • dacă suferiți de astm bronșic, boli ale ficatului sau rinichilor.

 • dacă suferiți de o afecțiune a țesutului conjunctiv (așa numita colagenoză).

Aveți grijă deosebită când utilizați Advil Ultra Forte Reacții la nivelul pielii

Au fost raportate reacții grave la nivelul pielii în asociere cu tratamentul cu Advil Ultra Forte. Trebuie să încetați să mai luați Advil Ultra Forte și să solicitați imediat asistență medicală dacă prezentați erupție pe piele, leziuni ale mucoaselor, bășici sau alte semne de alergie, întrucât acestea pot fi primele semne ale unei reacții foarte grave la nivelul pielii. Vezi pct. 4.

Se recomandă evitarea utilizării ibuprofenului în caz de varicelă.

Dacă sunteți în oricare dintre situații descrise mai sus, puteți utiliza acest medicament numai după ce ați discutat cu medicul dumneavoastră.

Există riscul de apariție a insuficienței renale la adolescenți deshidratați. Adresați-vă medicului înainte de administrarea la adolescenți, dacă aceștia nu au băut lichide sau au pierdut lichide din cauza vărsăturilor sau a diareei repetate.

Medicamente precum Advil Ultra Forte se pot asocia cu un risc uşor crescut de apariţie a atacului de cord („infarct miocardic”) sau de accident vascular cerebral. Riscurile sunt mai probabile la doze mari şi în cazul tratamentului de lungă durată. De aceea, nu depăşiţi doza şi durata recomandate pentru tratament (vezi pct. 3).

Acest medicament aparține grupului de medicamente AINS, care poate afecta fertilitatea la femei. Afectarea este reversibilă la întreruperea tratamentului.

În cazul apariţiei tulburărilor de vedere, administrarea Advil Ultra Forte trebuie întreruptă şi trebuie să efectuaţi un control oftalmologic.

Advil Ultra Forte împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente.

Dacă luați alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), medicamente anticoagulante (adică medicamente care subțiază sângele și previn formarea cheagurilor, de exemplu acidul acetilsalicilic, warfarina, ticlopidina), unele medicamente care reduc tensiunea arterială crescută (inhibitori ECA cum este captoprilul, beta-blocantele cum este atenololul, antagoniștii receptorilor de angiotensină II cum este losartanul), corticosteroizi și antidepresive (ISRS), adresați-vă medicului înainte de a începe să luați Advil Ultra Forte.

Advil Ultra Forte poate interacţiona cu următoarele medicamente:

 • anticoagulante (se va urmări timpul de protrombină în primele săptămâni de tratament; poate fi necesară reducerea dozei de );

 • ticlopidină (ibuprofenul creşte riscul de sângerare);

 • diuretice şi antihipertensive (utilizarea în asociere cu Advil Ultra Forte poate cauza edeme);

 • glucocorticoizi, acid acetilsalicilic, antiinflamatoare nesteroidiene (creşte incidenţa reacţiilor adverse);

 • inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei (ISRS);

 • litiu (poate creşte concentraţia plasmatică dacă este administrat împreună cu Advil Ultra Forte);

 • metotrexat (metotrexatul poate determina toxicitate severă şi cu potenţial letal);

 • digoxină şi fenitoină (când sunt utilizate împreună cu Advil Ultra Forte, s-a semnalat creşterea concentraţiei plasmatice a digoxinei şi fenitoinei);

 • antiacide (pot creşte absorbţia Advil Ultra Forte);

 • ciclosporină şi trimetoprim (Advil Ultra Forte poate inhiba activitatea acestor medicamente). Dacă luați oricare dintre aceste medicamente, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului înainte de a lua Advil Ultra Forte.

Adresaţi-vă medicului sau farmacistului înainte de utilizarea Advil Ultra Forte, dacă luaţi acid acetilsalicilic pentru prevenirea infarctului de miocard sau a accidentelor vasculare cerebrale deoarece ibuprofenul poate reduce efectele acidului acetilsalicilic.

Alte medicamente pot de asemenea să influențeze sau să fie influențate de tratamentul cu Advil Ultra Forte. Adresați-vă întotdeauna medicului sau farmacistului înainte de a lua Advil Ultra Forte împreună cu alte medicamente.

Advil Ultra Forte împreună cu alimente, băuturi şi alcool

Advil Ultra Forte poate fi luat în timpul mesei sau între mese. Se va evita consumul de băuturi alcoolice în timpul tratamentului.

Sarcina și alăptarea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Sarcina

Medicamentul nu este recomandat în timpul sarcinii, în special în primele 3 luni. Este contraindicat în timpul ultimelor 4 luni de sarcină.

Alăptarea

Adresaţi-vă medicului înainte de a utiliza Advil Ultra Forte în timpul alăptării. Dacă alăptaţi nu trebuie să utilizaţi Advil Ultra Forte.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Din cauza reacţiilor adverse pe care le poate produce la nivelul sistemului nervos central (de exemplu, tulburări de vedere, amețeli, durere de cap), ibuprofenul poate influenţa capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Advil Ultra Forte conţine sorbitol (E 420). Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua/utiliza acest medicament.

3.         Cum să utilizaţi Advil Ultra Forte 

Luaţi întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Adulţi, vârstnici şi adolescenți cu vârsta peste 12 ani: 1 capsulă moale Advil Ultra Forte (400 mg) de până la trei ori pe zi, după cum este nevoie. Următoarea doză nu trebuie luată la mai puţin de 4-6 ore. Nu se vor administra mai mult de 3 capsule moi Advil Ultra Forte (1200 mg) în 24 de ore.

Utilizarea la copii

Acest medicament nu este indicat la copiii cu vârsta sub 12 ani.

Dacă aveţi insuficienţă renală sau hepatică trebuie să vă adresaţi medicului înainte de a utiliza Advil Ultra Forte.

Advil Ultra Forte poate fi utilizat de către pacienţii cu diabet zaharat.

Durata tratamentului

Advil Ultra Forte poate fi administrat timp de 10 zile fără să fie nevoie să vă adresați medicului. Dacă simptomele dumneavoastră se înrăutățesc sau nu se ameliorează după 3 zile în caz de febră sau după 5 zile în caz de durere, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Dacă administrarea acestui medicament la adolescenți este necesară timp de mai mult de 3 zile sau dacă simptomele se înrăutățesc, trebuie să vă adresați unui medic.

Mod de administrare

Capsulele se înghit întregi, cu apă.

Dacă utilizaţi mai mult Advil Ultra Forte decât trebuie

Dacă ați luat mai mult Advil Ultra Forte decât trebuie sau dacă copiii au luat medicamentul în mod accidental, adresați-vă imediat unui medic sau mergeți la cel mai apropiat spital pentru o evaluare a riscului existent și pentru sfaturi privind măsurile care trebuie luate.

Simptomele pot include greață, dureri abdominale, vărsături (pot conține urme de sânge), dureri de cap, țiuituri în urechi, dezorientare și mișcări oscilatorii ale ochilor. În cazul intoxicației grave s-au raportat următoarele simptome: somnolență, dureri în piept, palpitații, pierderea cunoștinței, convulsii (în special la copii), slăbiciune și amețeală, sânge în urină, senzație de corp rece și probleme respiratorii.

Dacă uitaţi să luaţi Advil Ultra Forte

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Luați doza următoare când este timpul.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4.         Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Reacţiile adverse sunt clasificate după următoarele frecvenţe:

Foarte frecvente:

care afectează mai mult de 1 pacient din 10

Frecvente:

care afectează mai puţin de 1 din 10 pacienţi

Mai puţin frecvente:

care afectează mai puţin de 1 din 100 pacienţi

Rare:

care afectează mai puţin de 1 din 1000 pacienţi

Foarte rare:

afectează mai puţin de 1 din 10000 pacienţi

Cu frecvenţă necunoscută:

care nu poate fi estimată din datele disponibile

 

În cadrul fiecărei grupe de frecvență, reacțiile adverse sunt prezentate în ordinea descrescătoare a gravității.

Cel mai frecvent raportate sunt tulburările digestive. La pacienții vârstnici pot să apară ulcere peptice, perforații sau sângerări gastrointestinale, care uneori pot fi letale.

Reacţiile adverse mai puţin frecvente: mâncărimi, urticarie, erupţie trecătoare pe piele, edeme, umflare a feţei, a limbii sau a gâtului, dureri de cap, somnolenţă, accident vascular cerebral, tulburări psihotice, reacţii depresive, vedere anormală, modificări ale vederii, bronhospasm, astm bronşic, arsuri în capul pieptului, indigestie, greaţă, disconfort abdominal.

Reacţiile adverse rare: ţiuituri în urechi, amețeli, vărsături, diaree, balonare, constipaţie.

Reacţiile adverse foarte rare: meningită aseptică, în special la pacienţii cu lupus eritematos diseminat, anemie (scăderea numărului de globule roşii din sânge), agranulocitoză (scăderea numărului de celule ale sângelui numite granulocite), scăderea numărului de globule albe din sânge, scăderea numărului de plachete sanguine, tensiune arterială mare, edem, insuficiență cardiacă, infarct miocardic, angină pectorală, şoc anafilactic, nervozitate, dificultăţi în respiraţie, respiraţie şuierătoare, hemoragie digestivă, perforaţie digestivă, durere de stomac sau în capul pieptului, ulcerla nivelul stomacului sau intestinului, gastrită, colită (colită agravată), inflamație la nivelul intestinului, boala Crohn, scaun cu sânge, vărsătură cu sânge, ulceraţii la nivelul gurii, inflamaţie la nivelul gurii, hepatită, icter, creşterea valorilor serice ale enzimelor ficatului, necroză epidermică toxică, dermatită buloasă, eritem polimorf, edem la nivelul feţei, erupţii maculo-papuloase pe piele, purpură, sindrom Stevens-Johnson, sânge în urină, sindrom nefrotic, nefrită interstiţială, necroză papilară renală, insuficienţă renală, proteinurie, scăderea hematocritului, scăderea hemoglobinei.

Cu frecvenţă necunoscută: poate să apară o reacție cutanată gravă cunoscută sub numele de sindrom DRESS. Simptomele sindromului DRESS includ: erupție cutanată, febră, inflamarea ganglionilor limfatici și eozinofile crescute (un tip de celule albe din sânge).

-O erupție extinsă pe piele, de culoare roșiatică și cu aspect de solzi, cu umflături sub piele și bășici, localizată în special în zonele în care pielea este cutată, pe trunchi și la nivelul extremităților superioare, însoțită de febră, care apare la inițierea tratamentului (pustuloză exantematică generalizată acută). Dacă prezentați aceste simptome, încetați utilizarea Advil Ultra Forte și solicitați asistență medicală. Vezi și pct. 2.

Reacţiile adverse pot fi reduse la minimum prin utilizarea celei mai mici doze eficace pentru cea mai scurtă perioadă necesară controlării simptomelor.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România http://www.anm.ro/. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

5.         Cum se păstrează Advil Ultra Forte

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie, după “EXP”. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6.         Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Advil Ultra Forte

 • Substanţa activă este Fiecare capsulă conţine ibuprofen 400 mg.

 • Ceilalți excipienţi sunt:

Conţinutul capsulei:Macrogol 600, Hidroxid de potasiu 50%, constituit din:

 • hidroxid de potasiu

 • apă purificată

Capsulă

Gelatină 170 Bloom, Sorbitol lichid parţial deshidratat (E 420), Apă purificată.

Materiale de imprimare:

Cerneală neagră care conţine:

 • Alcool SDA 35A (amestec de etanol şi acetat de etil)

 • Propilenglicol (E 1520)

 • Oxid negru de fer (E 172)

 • Acetoftalat de polivinil (PVAP)

 • Apă purificată

 • Alcool izopropilic

 • Macrogol 400

 • Hidroxid de amoniu (28%)

Aditivi tehnologici:

Azot

Lecitină 4,5% în trigliceride cu lanţ mediu Soluţie etanolică de Phosal:

 • Phosal

 • Etanol

 • Alcool izopropilic

Cum arată Advil Ultra Forte şi conţinutul ambalajului

Capsule ovale, translucide, conţinând un lichid limpede, incolor, imprimate cu numărul ,,400”, cu cerneală neagră.

Ambalaje:

Blistere din PVC/PE/PVdC albe, opace şi folie din Al:

Cutie cu 1 blister a 2 capsule moi

Cutie cu 1 blister a 4 capsule moi

Cutie cu 1 blister a 6 capsule moi

Cutie cu 1 blister a 8 capsule moi

Cutie cu 1 blister a 10 capsule moi

Cutie cu 2 blistere a 6 capsule moi

Blistere din PVC/PVdC albe, opace şi folie din Al

Cutie cu 1 blister a 2 capsule moi

Cutie cu 1 blister a 4 capsule moi

Cutie cu 1 blister a 6 capsule moi

Cutie cu 1 blister a 8 capsule moi

Cutie cu 1 blister a 10 capsule moi

Cutie cu 2 blistere a 6 capsule moi

Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate.

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă

GLAXOSMITHKLINE CONSUMER HEALTHCARE S.R.L.

Str. Costache Negri, Nr.1-5, Opera Center One

Etaj 6 (Zona 2), Sector 5, București, România

Fabricantul

PFIZER CONSUMER MANUFACTURING ITALY S.R.L.

Via Nettunense 90, 04011 Aprilia (LT), Italia

Acest prospect a fost aprobat în iunie 2020.

Informaţii detaliate privind acest medicament sunt disponibile pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România http://www.anm.ro/

AfectiuneInflamatii si dureri
tip_produsFara zahar
SimptomeInflamatii
Indicat pentruDureri reumatismale
Compozitie produsIbuprofen
Functie produsAnalgezic , Antiinflamator, Antipiretic
adresabilitateUz general
Forma prezentareCapsule moi
BrandGSK
Zona corpSistemic
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Advil® ultra forte 400mg x 10 capsule moi


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in orice sat din Romania cu o taxa unica de transport de 13,9 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. Gsk Coldrex honey & lemon x 10plicuri

  Gsk Coldrex honey & lemon x 10plicuri

  16,22 Lei TVA inclus
  lipsa stoc
 2. Theraflu® Raceala si Tuse x 16 capsule

  Theraflu® Raceala si Tuse x 16 capsule

  17,41 Lei TVA inclus
  in stoc
 3. Panadol® Extra 500 mg/65 mg x 12 comprimate filmate

  Panadol® Extra 500 mg/65 mg x 12 comprimate film...

  7,56 Lei TVA inclus
  in stoc
 4. Coldrex® lemon pulbere pentru suspensie orala x 10 plicuri

  Coldrex® lemon pulbere pentru suspensie orala x 1...

  22,13 Lei TVA inclus
  in stoc
 5. Panadol® Baby 120 mg/5 ml suspensie orala x 100 ml

  Panadol® Baby 120 mg/5 ml suspensie orala x 100 m...

  15,39 Lei TVA inclus
  in stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Antinevralgic® P comprimate x 20 comprimate

  Antinevralgic® P comprimate x 20 comprimate

  14,31 Lei TVA inclus
  in stoc
 2. VivaNatura - Gennadent apa de gura cu propolis si diatomee 500ml

  VivaNatura - Gennadent apa de gura cu propolis si ...

  23,97 Lei TVA inclus
  in stoc
 3. Quixx - Soft Spray nazal 30ml

  Quixx - Soft Spray nazal 30ml

  20,06 Lei TVA inclus
  in stoc
 4. Walmark - Proenzi Arthrostop crema 100ml

  Walmark - Proenzi Arthrostop crema 100ml

  Rating:
  0%
  13,78 Lei TVA inclus
  in stoc
 5. Tis - Violet de gentiana 1% 25ml

  Tis - Violet de gentiana 1% 25ml

  2,98 Lei TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos

Mesaje
meniu
Cosul meu