Nu ai niciun produs in cos

a:6:{s:4:"type";s:32:"salesrule/rule_condition_combine";s:9:"attribute";N;s:8:"operator";N;s:5:"value";s:1:"1";s:18:"is_value_processed";N;s:10:"aggregator";s:3:"all";}

No-Spa® 40 mg comprimate x 24 comprimate

No-Spa® 40 mg comprimate x 24 comprimate este un medicament antispastic, utilizat in tratamentul spasmelor de la nivelul musculaturii netede.
Timp estimat de livrare: 1 - 5 zile
Cod: W59857002
Brand: Sanofi

14 02 lei

Pret cu TVA
in stoc

Acest produs face parte din categoria OTC-uri – medicamente fara prescriptie medicala si poate fi livrat doar pe teritoriul Romaniei.

Comenzile sunt confidentiale Transport gratuit Impachetare sigura Taxa unica de trasport

Descriere No-Spa® 40 mg comprimate x 24 comprimate

No-Spa® 40 mg comprimate x 24 comprimate este un medicament antispastic, utilizat in tratamentul spasmelor de la nivelul musculaturii netede.

Indicatii:

No-Spa 40 mg comprimate filmate este un medicament antispastic.

Acest medicament se utilizeaza pentru tratamentul simptomatic al spasmului musculaturii netede:

 • asociat bolilor cailor biliare - litiaza biliara, colangiolitiaza, colecistita, pericolecistita, colangita, papilita;
 • asociat bolilor tractului urinar - litiaza renala, litiaza ureterala, pielita, cistita si in spasmul sfincterelor vezicii urinare.

Acest medicament se utilizeaza in asociere cu alte medicamente in tratamentul:

 • spasmului musculaturii netede asociat bolilor tractului gastro-intestinal: ulcer gastric sau duodenal, gastrita, spasme ale sfincterelor cardia si pilor, enterita, colita, colita spastica insotita de constipatie si forme de colon iritabil insotite de meteorism (balonare);
 • durerilor de cap cu senzatie de tensiune intracraniana;
 • dismenoreei (menstruatie dureroasa) asociata afectiunilor ginecologice.

Mod de administrare:

Daca medicul dumneavoastra nu v-a recomandat altfel, doza uzuala pentru adulti este de 3-6 comprimate filmate No-Spa 40 mg pe zi (fractionat in 2-3 prize).

Precautii si contraindicatii:

Nu utilizati No-Spa 40 mg:

 • daca sunteti alergic la clorhidrat de drotaverina sau la oricare dintre celelalte componente
 • daca suferiti de insuficienta hepatica severa, insuficienta renala severa sau insuficienta cardiaca severa,
 • la copii cu varsta sub 6 ani.

Inainte sa luati No-Spa 40 mg, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti tensiune arteriala scazuta.

Reactii adverse posibile:

Urmatoarele reactii adverse au fost raportate rar (pot afecta pana la 1 din 1000 persoane): dureri de cap; senzatie de lipsa de echilibru in spatiu a corpului sau de invartire a obiectelor din jur; palpitatii; insomnie; constipatie; scaderea tensiunii arteriale; reactii alergice (umflarea buzelor, a fetei, a gatului sau a limbii, urticarie, eruptie si mancarime la nivelul pielii).

Sarcina si alaptarea:

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Compozitie:

 • Substanta activa este clorhidrat de drotaverina. Fiecare comprimat filmat contine clorhidrat de drotaverina 40 mg.
 • Celelalte componente sunt: nucleu - stearat de magneziu, talc, povidona K 25, amidon de porumb, lactoza monohidrat; film - Opadry galben 85G32431 sau echivalent, care contine: alcool polivinilic partial hidrolizat, talc, dioxid de titan (E 171), macrogol 3350, lecitina din soia (E 322), Galben de chinolina lac de aluminiu (E 104), oxid galben de fier (E 172).

Mod de prezentare: cutie cu 24 comprimate filmate.


Intelegem cat de important este pentru tine sa fii corect informat si te asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse.  Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre.  

Iti multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalezi eventuale erori pe adresa comenzi@mattca.ro

Informatii aditionale No-Spa® 40 mg comprimate x 24 comprimate

Compozitie Drotaverina
Afectiune Spasme
Simptome Durere abdominala acuta
Indicat pentru Colici

Prospect No-Spa® 40 mg comprimate x 24 comprimate

PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR

No-Spa 40 mg comprimate 
clorhidrat de drotaverină 

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect, deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.
Acest medicament este disponibil fără prescripţie medicală. Cu toate acestea, este necesar să luaţi No-Spa 40 mg cu atenţie, pentru a obţine cele mai bune rezultate. 
-  Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi. 
-  Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau sfaturi. 
-  Trebuie să vă prezentaţi la medic dacă simptomele dumneavoastră se înrăutăţesc sau nu se îmbunătăţesc.
-  Dacă vreuna dintre reacţiile adverse devine gravă sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să-i spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

În acest prospect găsiţi: 

 1. Ce este No-Spa 40 mg şi pentru ce se utilizează 
 2. Înainte să luaţi No-Spa 40 mg 
 3. Cum să luaţi No-Spa 40 mg 
 4. Reacţii adverse posibile 
 5. Cum se păstrează No-Spa 40 mg 
 6. Informaţii suplimentare 

1. CE ESTE NO-SPA 40 mg ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ 

No-Spa 40 mg comprimate este un medicament antispastic. 

Acest medicament se utilizează pentru tratamentul simptomatic al spasmului musculaturii netede: 
-  asociat bolilor căilor biliare - litiază biliară, colangiolitiază, colecistită, pericolecistită, colangită, papilită;
-  asociat bolilor tractului urinar - litiază renală, litiază ureterală, pielită, cistită şi în spasmul sfincterelor vezicii urinare. 

Acest medicament se utilizează în asociere cu alte medicamente în tratamentul: 
-  spasmului musculaturii netede asociat bolilor tractului gastro-intestinal: ulcer gastric sau duodenal, gastrită, spasme ale sfincterelor cardia şi pilor, enterită, colită, colită spastică însoţită de constipaţie şi forme de colon iritabil însoţite de meteorism (balonare); 
-  durerilor de cap cu senzaţie de tensiune intracraniană; 
-  dismenoreei (menstruaţie dureroasă) asociată afecţiunilor ginecologice.

2. ÎNAINTE SĂ LUAŢI NO-SPA 40 mg 

Nu utilizaţi No-Spa 40 mg 
-  dacă sunteţi alergic (hipersensibilitate) la clorhidrat de drotaverină sau la oricare dintre celelalte componente ale No-Spa 40 mg, 
-  dacă suferiţi de insuficienţă hepatică severă, insuficienţă renală severă sau insuficienţă cardiacă severă, 
-  la copii cu vârsta sub 6 ani. 

Aveţi grijă deosebită când luaţi No-Spa 40 mg 
- dacă aveţi tensiune arterială scăzută.
Utilizarea drotaverinei la copii şi adolescenţi nu a fost evaluată în studii clinice. Siguranţa şi eficacitatea No-Spa 40 mg la copii şi adolescenţi nu au fost încă stabilite. Nu se poate face nicio recomandare privind dozele.
Utilizarea drotaverinei a fost asociată cu crize acute de porfirie şi de aceea administrarea sa la pacienţi cu porfirie este nesigură. 

Folosirea altor medicamente 
Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală. 

Administrarea concomitentă cu levodopa determină scăderea efectului antiparkinsonian al acesteia; prin urmare, unele manifestări ale bolii Parkinson, cum sunt rigiditatea musculaturii scheletice şi tremorul, se pot agrava. 

Sarcina şi alăptarea 
Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. 

Există informaţii limitate despre utilizarea drotaverinei la femeile gravide. În cadrul studiilor efectuate la animale, nu au fost evidenţiate efecte toxice asupra sarcinii sau dezvoltării fătului, în cazul administrării acestui medicament în timpul sarcinii.
Ca măsură de precauţie, este de preferat să se evite utilizarea No-Spa în timpul sarcinii. 

În general, în perioada alăptării cereţi sfatul medicului dumneavoastră înainte de a utiliza orice medicament.
Eliminarea drotaverinei în laptele matern nu a fost studiată la animale. Nu se poate exclude un risc pentru nou-născuţi/sugari. Trebuie luată decizia fie de a întrerupe alăptarea, fie de a întrerupe/de a se abţine de la tratamentul cu No-Spa, având în vedere beneficiul alăptării pentru copil şi beneficiul tratamentului pentru femeie. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor 
În cazul administrării orale şi în doze recomandate, clorhidratul de drotaverină nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. Totuşi, dacă observaţi că apare o senzaţie de lipsă de echilibru în spaţiu a corpului sau de învârtire a obiectelor din jur după administrarea acestui medicament, evitaţi activităţile potenţial periculoase, conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor. 

Informaţii importante privind unele componente ale No-Spa 40 mg 
Un comprimat de No-Spa 40 mg conţine lactoză 52 mg. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament. 

3. CUM SĂ LUAŢI NO-SPA 40 mg 

Luaţi întotdeauna No-Spa 40 mg exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. 

Dacă medicul dumneavoastră nu v-a recomandat altfel, doza uzuală pentru adulţi este de 3-6 comprimate No-Spa 40 mg pe zi (fracţionat în 2-3 prize). 

Utilizarea la copii şi adolescenţi 
Utilizarea drotaverinei la copii şi adolescenţi nu a fost evaluată în studii clinice (vezi punctul „Aveţi grijă deosebită când luaţi No-Spa 40 mg”). 

Dacă aţi luat mai mult No-Spa 40 mg decât trebuie 
Nu sunt disponibile date despre supradozajul cu clorhidrat de drotaverină.
Dacă aţi luat prea multe comprimate No-Spa 40 mg, trebuie să vă adresaţi imediat unui medic, deoarece în intoxicaţia cu drotaverină, pot apărea tulburări la nivelul inimii, cum sunt tulburări de ritm şi de conducere, inclusiv bloc complet de ramură şi stop cardiac, care pot duce la deces.
Luaţi ambalajul medicamentului cu dumneavoastră, dacă este posibil, pentru ca medicul să ştie ce aţi luat. 

Dacă aţi uitat să luaţi No-Spa 40 mg 
Luaţi doza următoare la ora la care, în mod obişnuit, aceasta trebuie administrată; nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. 

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

4. REACŢII ADVERSE POSIBILE 

Ca toate medicamentele, No-Spa 40 mg poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. 

Următoarele reacţii adverse au fost raportate rar (afectează 1 până la 10 utilizatori din 10000): 
-  dureri de cap, 
-  senzaţie de lipsă de echilibru în spaţiu a corpului sau de învârtire a obiectelor din jur, 
-  greaţă, 
-  palpitaţii, 
-  insomnie, 
-  constipaţie, 
-  scăderea tensiunii arteriale, 
-  reacţii alergice (umflarea buzelor, a feţei, a gâtului sau a limbii, urticarie, erupţie şi mâncărime la nivelul pielii). 

Dacă vreuna dintre reacţiile adverse se agravează sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

5. CUM SE PĂSTREAZĂ NO-SPA 40 mg 

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.
A se păstra la temperaturi sub 25oC, în ambalajul original. 

Nu utilizaţi No-Spa 40 mg după data de expirare înscrisă pe etichetă şi cutie după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. 

Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. 

6. INFORMAŢII SUPLIMENTARE 

Ce conţine No-Spa 40 mg 
-  Substanţa activă este clorhidratul de drotaverină. Fiecare comprimat conţine clorhidrat de drotaverină 40 mg. 
-  Celelalte componente sunt stearat de magneziu, talc, povidonă K 25, amidon de porumb, lactoză monohidrat. 

Cum arată No-Spa 40 mg şi conţinutul ambalajului 
Comprimatele No-Spa 40 mg sunt rotunde şi convexe, galbene, cu tentă verzuie sau portocalie, având inscripţionat “spa” pe una din feţe. 

Cutie cu un blister din PVC/Al a 20 comprimate.
Cutie cu un blister din PVC/Al a 24 comprimate.
Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate. 

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă 
SANOFI ROMÂNIA S.R.L.
Str. Gara Herăstrău, nr. 4, Clădirea B, etajele 8-9
Sector 2, Bucureşti, România 

Fabricanţii
CHINOIN PRIVATE CO. LTD.
Lévai u. 5, 2112 Veresegyház, Ungaria 

SANOFI-AVENTIS Sp. z o.o.
ul. Lubelska 52, 35-233 Rzeszów, Polonia 

Pentru orice informaţii despre acest medicament, vă rugăm să contactaţi reprezentanţa locală a deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă:
Sanofi România S.R.L.
Tel: 021 317 31 36 

Acest prospect a fost aprobat în Mai, 2018. 

{sigla SANOFI} 

Citeste mai mult

Review-uri si Pareri No-Spa® 40 mg comprimate x 24 comprimate

Pareri clienti

5  spune Tarcoci catalina
Produs
Foarte bun (Pus la data 03.11.2020)

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi No-Spa® 40 mg comprimate x 24 comprimate ? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Produs

Produse similare

Recomandam produsele

Cele mai cumparate produse

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara retetasuplimente alimentarevitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmentice si dermatocosmeticeproduse pentru bebelusitehnica si aparatura medicala

Beneficiile mattca.ro:

 • Transport gratuit la comenzi de peste 230 de lei
 • Livrarea in orice sat din Romania cu o taxa unica de transport de 16,9 lei
 • Livrarea in 32 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog