Facebook Pixel

Medicamente protectoare fara reteta

Preventia, numita si medicina preventiva, include masuri de prevenire a bolilor, spre deosebire de tratamentul si combaterea acestora, care sunt masuri curative. Cand vorbim despre preventie, vorbim despre a fi mai precauti in ceea ce priveste sanatatea, avand mai multe sanse sa ducem o viata mai lunga si mai sanatoasa. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 80% din bolile cronice pot fi prevenite.

10 recomandari generale pentru o viata sanatoasa:

1. Adoptati un regim alimentar sanatos si cat mai variat

2. Consumati cat mai multa apa si hidratati-va in mod constant

3. Faceti din exercitiile fizice un obicei

4. Faceti pauze regulate si exercitii de respiratie

5. Urmariti si controlati greutatea

6. Renuntati la fumat

7. Odihniti-va suficient

8. Evitati excesele de alimente si alcool

9. Evitati stresul prelungit

10. Faceti controale medicale si analize de rutina, in mod regulat

In cadrul acestei categorii puteti gasi produse pentu a preveni o gama larga de afectiuni, precum: prevenirea formarii cheagurilor de sange, hidratarea si regenerarea pielii uscate sau predispuse la iritatii, prevenirea unor afectiuni de la nivelul cavitatii bucale, afectiuni degenerative si traumatice ale articulatiilor sau contraceptive de urgenta.

Doza pentru medicamentele fara prescriptie medicala (OTC) nu este doar o recomandare, ci este calculata cu atentie pentru a oferi un tratament sigur si eficient. Depasirea dozei recomandate poate prezenta un risc pentru sanatatea dumneavoastra. Din dorinta de a ameliora rapid simptomele, o doza mai mare decat doza recomandata va poate face mai mult rau decat bine.

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos

Mesaje
meniu
Cosul meu