Facebook Pixel

Klimaktoplant® H x 100 comprimate

Cod: W12640001
Brand: Deutche Homoopathie
Status:
Klimaktoplant® H x 100 comprimate este un medicament homeopat care amelioreaza tulburarile ce apar in timpul menopauzei.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

35,72 Lei TVA inclus

Descriere Klimaktoplant® H x 100 comprimate

Klimaktoplant® H x 100 comprimate este un medicament homeopat care amelioreaza tulburarile ce apar in timpul menopauzei.

Indicatii:

Klimaktoplant H este un medicament homeopat.
Se utilizeaza pentru tulburari care apar in timpul menopauzei, cum sunt bufeuri, transpiratii, ritm cardiac accelerat (palpitatii cardiace), neliniste, insomnie si stari depresive.

Mod de administrare:

2 comprimate de 3 ori pe zi la inceputul tratamentului. In cazul tratamentului de intretinere sau pentru manifestarile minore sau temporare, doza recomandata este de 2 comprimate de 2 ori pe zi.

Comprimatele trebuie lasate sa se dizolve incet in gura. Daca este necesar, comprimatele pot fi dizolvate intr-o cantitate mica de apa.
Nu trebuie sa luați acest medicament impreuna cu alimente sau bauturi. Luati comprimatele cu o jumatate de ora – o ora inainte de masa sau dupa masa.

Precautii si contraindicatii:

Nu utilizati Klimaktoplant H daca sunteti alergic (hipersensibil) la una dintre substanțele active sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicement.

Atentionari si precautii:

Medicamentul este destinat femeilor aflate la menopauza; este necesar ca diagnosticul de menopauza sa fie stabilit cu certitudine.
Discutați cu medicul dumneavoastra daca nu va simțiți mai bine sau va simțiți mai rau; daca apar simptome noi.

Reactii adverse posibile:

Foarte rar (pot afecta pana la 1 din 10000 persoane): reactii de hipersensibilitate (alergie).
Cu frecventa necunoscuta (frecventa nu poate fi estimata din datele disponibile): sangerari la nivelul nasului sau sangerari de tip menstrual.

Sarcina si alaptarea:

Medicamentul nu se utilizeaza la gravide sau la femeile care alapteaza.

Compozitie:

 • Substantele active sunt Cimicifuga racemosa, Sepia officinalis, Strychnos ignatii, Sanguinaria canadensis. Fiecare comprimat contine Cimicifuga racemosa trit. D2 25 mg, Sepia officinalis trit.D2 25 mg, Strychnos ignatii trit. D3 25 mg, Sanguinaria canadensis trit. D2 25 mg.
 • Celelalte componente sunt: lactoza monohidrat, amidon de grau, stearat de magneziu.

Mod de prezentare: cutie cu 5 blistere a cate 20 comprimate.

 

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale Klimaktoplant® H x 100 comprimate

Mai multe informatii
Indicat pentruTranspiratie excesiva
Prospect

Prospect: Informaţii pentru utilizator

KLIMAKTOPLANT H comprimate

Cimicifuga racemosa trit. D2, Sepia officinalis trit. D2, Strychnos ignatii trit. D3,

Sanguinaria canadensis trit. D2

 

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilormedicului dumneavoastră sau farmacistului.

 • Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.
 • Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări.
 • Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi 4.
 • Trebuie să vă adresaţi unui medic dacă nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău.

Ce găsiţi în acest prospect:

 1. Ce este Klimaktoplant H şi pentru ce se utilizează
 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Klimaktoplant H
 3. Cum să utilizaţi Klimaktoplant H
 4. Reacţii adverse posibile
 5. Cum se păstrează Klimaktoplant H
 6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

 

1.          Ce este Klimaktoplant H şi pentru ce se utilizează 

Klimaktoplant H este un medicament homeopat.

Se utilizează pentru tulburări care apar în timpul menopauzei, cum sunt bufeuri, transpiraţii, ritm cardiac accelerat (palpitaţii cardiace), nelinişte, insomnie şi stări depresive.

 

2.                   Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Klimaktoplant H

Nu utilizaţi Klimaktoplant H

 • dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la una dintre substanțele active sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicement (enumerate la punctul 6);

Atenţionări şi precauţii

Medicamentul este destinat femeilor aflate la menopauză; este necesar ca diagnosticul de menopauză să fie stabilit cu certitudine.

Discutați cu medicul dumneavoastră

 • dacă nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău
 • dacă apar simptome noi

Klimaktoplant H împreună cu alte medicamente

Nu se cunosc influenţe ale Klimaktoplant H asupra altor medicamente şi nici ale altor medicamente asupra Klimaktoplant H.Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente.

Klimaktoplant H împreună cu alimente şi băuturi

Acţiunea unui medicament homeopat poate fi influenţată negativ de unii factori de mediu, de stilul de viaţă inadecvat, de o dietă bogată sau de consumul de etanol, tutun, stimulante.

Sarcina şi alăptarea

Medicamentul nu se utilizează la gravide sau la femeile care alăptează.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Klimaktoplant H nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Klimaktoplant H conţine lactoză și amidon de grâu.

Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat ca aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

Acest medicament poate fi administrat pacienţilor cu boală celiacă. Pacientele cu alergie la grâu (diferită de boala celiacă) nu trebuie să utilizeze acest medicament.

 

3.                   Cum să utilizaţi Klimaktoplant H

Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră.

Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Doza uzuală este de: 2 comprimate de 3 ori pe zi la începutul tratamentului. În cazul tratamentului de întreţinere sau pentru manifestările minore sau temporare, doza recomandată este de 2 comprimate de 2 ori pe zi.

Comprimatele trebuie lăsate să se dizolve încet în gură. Dacă este necesar, comprimatele pot fi dizolvate într-o cantitate mică de apă.

Nu trebuie să luați acest medicament împreună cu alimente sau băuturi. Luaţi comprimatele cu o jumătate de oră – o oră înainte de masă sau după masă.

Trebuie să vă adresaţi medicului dacă simptomele se înrăutăţesc sau nu se îmbunătăţesc după 28 de zile de tratament cu Kliamktoplant H.

Nu luaţi Klimaktoplant H timp îndelungat, fără recomandarea medicului.

Dacă utilizaţi mai mult decât trebuie din Klimaktoplant H

Până în prezent, nu au fost raportate cazuri de supradozaj.

Dacă uitaţi să utilizaţi Klimaktoplant H

Dacă aţi uitat să luaţi o doză, luaţi alta, imediat ce v-aţi amintit. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă încetaţi să utilizaţi Klimaktoplant H

Întreruperea prematură a tratamentului nu vă afectează.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

 

4.   Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Aceste reacţii sunt descrise în continuare, în funcţie de frecvenţa cu care apar.

Foarte rar (pot afecta până la 1 din 10000 persoane): reacţii de hipersensibilitate (alergie).

Cu frecvenţă necunoscută (frecvenţa nu poate fi estimată din datele disponibile): sângerări la nivelul nasului sau sângerări de tip menstrual.

Notă: simptomele existente se pot, temporar, înrăutăți atunci când sunt utilizate medicamente homeopate (agravare homeopatică inițială). În aceste cazuri, întrerupeți tratamentul cu Klimaktoplant H și adresați-vă medicului.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

 

5.                   Cum se păstrează Klimaktoplant H

 Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.

Nu utilizaţi Klimaktoplant H după data de expirare înscrisă pe ambalaj după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

A se păstra la temperaturi sub 25ºC, în ambalajul original.

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

 

6.   Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Klimaktoplant H

 • Substanţele active sunt Cimicifuga racemosa, Sepia officinalis, Strychnos ignatii, Sanguinaria canadensis. Fiecare comprimat conţine Cimicifuga racemosa D2 25 mg, Sepia officinalis trit.D2 25 mg, Strychnos ignatii trit. D3 25 mg, Sanguinaria canadensis trit. D2 25 mg.
 • Celelalte componente sunt: lactoză monohidrat, amidon de grâu, stearat de magneziu

Cum arată Klimaktoplant H şi conţinutul ambalajului

Klimaktoplant H se prezintă sub formă de comprimate biplane, cu faţete, de culoare gri.

Este disponibil în cutii cu 5 blistere din Al/PVC a câte 20 comprimate.

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricantul

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţǎ

ALPEN PHARMA GmbH

Steinenfeld 3, 77736 Zell am Harmersbach, Germania

Fabricantul

Deutsche Homöopathie - Union DHU-Arzneimittel GmbH & Co. KG

Ottostrasse 24, 76227 Karlsruhe, Germania

 

Acest prospect a fost aprobat în februarie 2020.

AfectiuneMenopauza
tip_produsHomeopate
SimptomeBufeuri
Indicat pentruTranspiratie excesiva
Functie produsReglator hormonal
adresabilitateFemei
Forma prezentareComprimate
ConcentratieFara concentratie
BrandDeutche Homoopathie
Zona corpSistemic
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Klimaktoplant® H x 100 comprimate


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in orice sat din Romania cu o taxa unica de transport de 13,9 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. Influcid® x 60 comprimate

  Influcid® x 60 comprimate

  27,46 Lei TVA inclus
  lipsa stoc
 2. Tonsilotren® x 60 comprimate

  Tonsilotren® x 60 comprimate

  27,06 Lei TVA inclus
  in stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Secom - Men Power 60caps

  Secom - Men Power 60caps

  71,12 Lei TVA inclus
  in stoc
 2. Inogest 30plicuri

  Inogest 30plicuri

  76,10 Lei TVA inclus
  in stoc
 3. Secom - Female hormone blend 100caps.veg

  Secom - Female hormone blend 100caps.veg

  48,21 Lei TVA inclus
  in stoc
 4. Himalaya - Evecare 30caps

  Himalaya - Evecare 30caps

  31,08 Lei TVA inclus
  in stoc
 5. Profertil - Female 28cps + 28cpr

  Profertil - Female 28cps + 28cpr

  249,28 Lei TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos

Mesaje
meniu
Cosul meu