Nu ai niciun produs in cos

Chicco

Chicco

Pe farmacia online Mattca vei gasi scaune auto si accesorii de la Chicco pentru bebelusul tau! www.mattca.ro iti pune la dispozitie o gama larga de produse de la brand-ul de top, Chicco: sistem de protectie, inaltator auto, scaun auto. 
Chicco a luat nastere in 1958, atunci cand Pietro Catelli a devenit tata pentru prima oara, si a realizat care sunt numeroasele actiuni necesare cresterii copilului; astfel s-a hotarat sa creeze o companie adaptata acestora, pe care a numit-o Chicco folosind porecla-diminutiv a primului sau fiu, Enrico. Produsele practice si cu un design deosebit sunt realizate in functie de nevoile copiilor, in urma studiilor facute de medici, pediatri, neonatologi, educatori si parinti, a numeroaselor inovatii aduse de timp dar mai presus de orice, ele sunt rodul celei mai puternice si delicate povesti de dragoste: cea dintre parinti si copii!
Cumpara scaune auto si accesorii de la unul dintre cele mai apreciate si recomandate brand-uri, Chicco, de pe www.mattca.ro. La noi te asteapta mereu produse originale, oferte, promotii si preturi accesibile pentru toata categoria de scaune auto si accesorii de la Chicco!

Nu exista produse conform criteriilor selectate.