Cautare avansata

Nu ai niciun produs in cos

Venicci

Venicci

Pe farmacia online Mattca vei gasi carucioare si accesorii de la Venicci pentru bebelusul tau! www.mattca.ro iti pune la dispozitie o gama larga de produse de la brand-ul de top, Venicci: geanta multifunctionala, carucior multifunctional, carucior sport, geanta pentru scutece, husa de ploaie.
Venicci este un brand premium, producator de carucioare 3 in 1 pentru copii, bine cunoscut in multe tari din Europa. Carucioarele, landourile si scaunele auto marca Venicci se diferentiaza prin calitate, design, performanta si cele mai inalte standarde de siguranta la cel mai bun pret. Carucioarele Venicci au obtinut multiple premii la mari targuri de profil din Europa Din 2015, carucioarele Venicci si Duval sunt prezente si in Romania prin Venicci Baby, unic importator respectiv producator.
Cumpara carucioare si accesorii de la unul dintre cele mai apreciate si recomandate brand-uri, Venicci, de pe www.mattca.ro. La noi te asteapta mereu produse originale, oferte, promotii si preturi accesibile pentru toata categoria de carucioare si accesorii de la Venicci!

Nu exista produse conform criteriilor selectate.