Facebook Pixel

Flonase® 50 micrograme/ doza spray nazal, suspensie x 60 pulverizari per flacon

Cod: W61851001
Brand: GSK
Status:
Flonase® 50 micrograme/ doza spray nazal, suspensie x 60 pulverizari per flacon este un medicament utilizat in tratamentul simptomelor alergice precum stranutul, rinoreea, mancarimea la nivelul ochilor si lacrimarea excesiva.

Acest produs face parte din categoria OTC-uri:

 • Se livreaza doar pe teritoriul Romaniei
 • Se plateste cu cardul

*OTC – Medicament fara prescriptie medicala

30,24 Lei TVA inclus

Descriere Flonase® 50 micrograme/ doza spray nazal, suspensie x 60 pulverizari per flacon

Flonase® 50 micrograme/ doza spray nazal, suspensie x 60 pulverizari per flacon este un medicament utilizat in tratamentul simptomelor alergice precum stranutul, rinoreea, mancarimea la nivelul ochilor si lacrimarea excesiva.

Indicatii:

Propionatul de fluticazona (substanta activa) este un corticosteroid care actioneaza impotriva inflamatiei.
Ajuta la mentinerea controlului asupra reactiilor organismului dumneavoastra la factorii alergeni prezenti in mediul inconjurator.
Se utilizeaza in tratamentul simptomelor alergice ale febrei fanului si ale altor alergii provocate de factori alergeni prezenti in aer cum ar fi alergiile la animale de casa, acarieni si spori de mucegai.
Amelioreaza simptome inclusiv stranut, mancarimi la nivelul ochilor, hiperlacrimatie si simptome precum secretii nazale si mancarimi ale nasului sau nas infundat, timp de pana la 24 de ore.

Mod de administrare:

Adulti cu varsta de peste 18 ani: 2 pulverizari in fiecare nara o data pe zi, de preferat dimineata.
Dupa ameliorarea simptomelor veti putea scadea doza la 1 pulverizare in fiecare nara o data pe zi.
Daca simptomele sunt extrem de grave, este posibil sa fie necesara cresterea dozei la doua pulverizari in fiecare nara de 2 ori pe zi pana la ameliorarea acestora, insa numai pentru o durata scurta de timp.

Precautii si contraindicatii:

Nu utilizati Flonase daca sunteti alergic la oricare dintre componentele acestui medicament.
Inainte sa utilizati Flonase adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului:
- daca utilizati alte medicamente care contin corticosteroizi.
- daca aveti o infectie in interiorul nasului sau la nivelul sinusurilor, sau daca aveti o raceala, daca aveti febra, daca ati suferit de curand o interventie chirurgicala, o leziune (rana) sau o ulceratie la nivelul nasului.

Reactii adverse posibile:

Foarte frecvente (ar putea afecta mai mult de 1 persoana din 10): sangerari nazale ocazionale.
Frecvente (ar putea afecta pana la 1 persoana din 10): stranut dupa utilizarea spray-ului, dar care inceteaza in scurt timp; perceperea de gusturi sau mirosuri neplacute; uscaciune sau iritatie a nasului sau gatului; durere de cap.
Foarte rare (pot afecta pana la 1 persoana din 10000): probleme la nivelul nasului cum sunt durere si/sau sangerari persistente din nas.

Sarcina si alaptarea:

Adresati-va medicului sau farmacistului inainte de a lua acest medicament daca sunteti gravida sau alaptati, in cazul in care credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida.

Compozitie:

Substanta activa este propionat de fluticazona. Fiecare pulverizare elibereaza 100 mg suspensie care contin propionat de fluticazona 50 micrograme ca doza administrata.
Celelalte componente sunt glucoza (anhidra), celuloza microcristalina, carmeloza sodica, alcool feniletilic, clorura de benzalconiu, polisorbat 80 si apa purificata.

Mod de prezentare: flacon tip spray continand 60 pulverizari.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa office@mattca.ro.
citeste mai mult...

Informatii aditionale Flonase® 50 micrograme/ doza spray nazal, suspensie x 60 pulverizari per flacon

Mai multe informatii
Forma prezentareSpray
Indicat pentruRinita alergica
adresabilitateUz general
Functie produsAntialergic, Antiinflamator, Decongestionant
SimptomeNas infundat (obstructie nazala)
AfectiuneORL
BrandGSK
Concentratiefara concentratie

Prospect Flonase® 50 micrograme/ doza spray nazal, suspensie x 60 pulverizari per flacon

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Flonase 50 micrograme/doză spray nazal, suspensie 
Propionat de fluticazonă 

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. 
-  Folosiți întotdeauna acest medicament exact conform descrierii din prospectul de față sau conform instrucțiunilor primite din partea farmacistului. 
-  Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi. 
-  Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări. 
-  Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră saufarmacistului.
Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4. 
-  Dacă după 7 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Ce găsiţi în acest prospect 
1. Ce esteFlonase şi pentru ce se utilizează
2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Flonase
3. Cum să utilizaţi Flonase
4. Reacţii adverse posibile
5. Cum se păstrează Flonase
6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii 

1. Ce este Flonase şi pentru ce se utilizează 

Substanţa activă este propionat de fluticazonă, un corticosteroid care, în condiţiile utilizării zilnice, acţionează împotriva inflamaţiei. Acest spray ajută la menţinerea controlului asupra reacţiilor organismului dumneavoastră la factorii alergeni (care declanşează alergii) prezenţi în mediul înconjurător. 

Flonase se utilizează la adulţi cu vârsta de 18 ani şi peste, pentru tratamentul simptomelor alergice ale febrei fânului şi ale altor alergii provocate de factori alergeni prezenţi în aer cum ar fi alergiile la animale de casă, acarieni şi spori de mucegai. Acesta ameliorează simptome inclusiv strănut, mâncărimi la nivelul ochilor şi hiperlacrimaţie (ochi umezi) şi simptome precum secreţii nazale (nas care curge) şi mâncărimi ale nasului sau nas înfundat, timp de până la 24 de ore. 
Este posibil ca pentru apariţia nivelului maxim de protecţie să fie necesară utilizarea timp de 3 sau 4 zile. Prin urmare, este important să se continue utilizarea regulată pentru a obţine un beneficiu terapeutic complet.
Dacă după 7 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic. 

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Flonase 

Nu utilizaţi Flonase: 
- dacă sunteţi alergic la propionat de fluticazonă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6). 

Atenţionări şi precauţii 
Înainte să utilizaţi Flonase adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului:
-  dacă utilizaţi alte medicamente care conţin corticosteroizi (inclusiv creme pentru tratamentul eczemelor, inhalatoare pentru tratamentul astmului bronşic, comprimate, medicamente injectabile, spray-uri nazale şi picături pentru aplicare în ochi sau în nas). 
-  dacă aveţi o infecţie în interiorul nasului sau la nivelul sinusurilor, sau dacă aveţi o răceală, dacă aveţi febră, dacă aţi suferit de curând o intervenţie chirurgicală, o leziune (rană) sau o ulceraţie la nivelul nasului. 

Dacă după 7 zile simptomele dumneavoastră nu se îmbunătăţesc, adresaţi-vă medicului dumneavoastră. 

Nu utilizaţi acest spray continuu mai mult de 3 luni decât la recomandarea medicului dumneavoastră. 

Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă prezentaţi vedere înceţoşată sau alte tulburări ale vederii care pot fi cauzate de cataractă sau glaucom. 

Când spray-urile nazale cu corticosteroizi sunt utilizate în doze mari pentru perioade lungi de timp, reacţiile adverse pot apărea din cauza medicamentului care este absorbit de către organism. Aceste reacţii sunt mult mai puțin probabil să apară decât în cazul corticosteroizilor administraţi pe cale orală şi pot varia la fiecare pacient în parte și între diferitele medicamente cu corticosteroizi. Efectele sistemice potențiale pot include sindromul Cushing, caracteristici cushingoide, supresie corticosuprarenală, întârzierea creșterii la copii și adolescenți și, mai rar, scăderea densităţii minerale osoase, efecte asupra metabolismului glucozei și o gamă de efecte psihologice sau comportamentale, inclusiv hiperactivitate psihomotorie, tulburări de somn, anxietate, depresie sau agresivitate (mai ales la copii și adolescenţi). 

Tratamentul cu doze mai mari de corticosteroizi nazali decât cele recomandate poate duce la supresia corticosuprarenalei semnificativă clinic. În cazul în care există dovezi că se utilizează doze mai mari decât cele recomandate, atunci o suplimentare cu corticosteroid sistemic adiţional trebuie luată în considerare în timpul perioadelor de stres sau intervenții chirurgicale. 

Flonase împreună cu alte medicamente 
Vă rugăm spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv medicamente care se eliberează fără prescripţie medicală, mai ales: 
-  medicamente care conţin corticosteroizi (inclusiv creme pentru tratamentul eczemelor, inhalatoare pentru tratamentul astmului bronşic, comprimate, medicamente injectabile, spray-uri nazale şi picături pentru aplicare în ochi sau în nas) 
-  ritonavir sau cobicistat ( medicamente pentru tratamentul infecţiei cu virusul imunodeficienţei umane [HIV]) 
-  ketoconazol (un medicament pentru tratamentul infecţiilor produse de fungi). 

Unele medicamente pot creşte efectul Flonase şi e posibil ca medicul dumneavoastră să dorească să vă monitorizeze cu atenţie dacă luaţi aceste medicamente (inclusiv unele medicamente pentru tratamentul infecţiei cu virusul imunodeficienţei umane [HIV]: ritonavir, cobicistat). 

Flonase împreună cu alimente şi băuturi 
Puteţi utiliza Flonase indiferent de momentul zilei, chiar dacă aţi consumat sau nu alimente. 

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea 
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Nu există date privind efectele acestui medicament asupra fertilităţii. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor 
Este improbabil ca Flonase să influenţeze capacitatea dumneavoastră de a conduce vehicule şi de a folosi orice unelte sau utilaje. 

Flonase conţine clorură de benzalconiu care vă poate provoca anumite probleme legate de respiraţie (bronhospasm) sau iritaţie la nivelul mucoasei nasului şi, în special în cazul utilizării pe termen lung, tumefierea acestei mucoase (edeme). 

3. Cum să utilizaţi Flonase 

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. 

Doza pentru adulţi cu vârsta de 18 ani şi peste: 
Doza recomandată este de două pulverizări în fiecare nară o dată pe zi (200 micrograme propionat de fluticazonă), de preferat dimineaţa. 

După ameliorarea simptomelor dumneavoastră, veţi putea scădea doza la o pulverizare în fiecare nară o dată pe zi. 

Dacă simptomele sunt extrem de grave, este posibil să fie necesară creşterea dozei la două pulverizări în fiecare nară de două ori pe zi până la ameliorarea acestora, însă numai pentru o durată scurtă de timp. 
-  Nu administraţi mai mult de 8 pulverizări (4 în fiecare nară) în fiecare zi. 
-  Folosiţi cea mai mică doză posibilă pentru controlul simptomelor dumneavoastră. 
-  Dacă după 7 zile simptomele dumneavoastră nu se ameliorează sau dacă nu sunt bine controlate, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 
-  Nu utilizaţi o doză mai mare decât doza recomandată. 

Utilizarea la copii şi adolescenţi: 
A nu se utiliza de către copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani. 

Mod de administrare 
Administrarea se face numai în nas.
Nu înghiţiţi.
Nu pulverizaţi în ochi. 

Înainte de a începe un nou flacon de Flonase: 
Flonase are un capac care are rolul de a proteja şi de a menţine curat aplicatorul nazal. Scoateţi acest capac înainte de utilizarea spray-ului (Imaginea 1). 

Înainte de a începe o nouă sticlă de Flonase sau dacă nu aţi utilizat spray-ul de mai multe zile, pulverizaţi de câteva ori până la observarea unei formaţiuni de vapori, pentru a vă asigura că veţi utiliza o doză corectă.

Ţineţi degetul mare sub partea inferioară a flaconului şi arătătorul şi degetul mijlociu pe fiecare latură a aplicatorului nazal. Fără a mişca degetul mare, apăsaţi de câteva ori cu celelalte două degete până la obţinerea unei formaţiuni de vapori (Imaginea 2). 

În acest timp, nu îndreptaţi aplicatorul nazal spre dumneavoastră sau spre o altă persoană.

Dacă spray-ul tot nu funcţionează, curăţaţi-l conform indicaţiilor de la pct. „Curăţarea spray-ului“. Nu încercaţi să desfundaţi sau să lărgiţi orificiul de dimensiuni mici al aplicatorului spray-ului folosind un ac sau alte obiecte ascuţite deoarece aceasta poate duce la distrugerea mecanismului spray-ului. 

Utilizarea Flonase: 
·  Suflaţi nasul cu blândeţe. 
·  Agitaţi bine flaconul şi scoateţi capacul de protecţie. 
·  Dacă este un flacon de Flonase care nu a mai fost utilizat până atunci sau dacă nu aţi utilizat spray-ul timp de mai multe zile, va fi nevoie să pregătiţi mecanismul. Apăsaţi de câteva ori pe pompă până vedeţi apărând o formaţiune de vapori. 
·  Ţineţi flaconul conform imaginii (Imaginea 3). Introduceţi aplicatorul nazal într-o nară şi acoperiţi cealaltă nară cu degetul, aplecaţi puţin capul spre înainte şi ţineţi flaconul în poziţie verticală conform imaginii (Imaginea 4). Încercaţi să nu orientaţi aplicatorul nazal spre regiunea centrală a nasului. 
·  Începeţi să inspiraţi încet pe nas. Pe măsură ce inspiraţi, apăsaţi ferm pe părţile laterale ale aplicatorului nazal pentru a elibera o pulverizare în nară. 
·  Expiraţi pe gură. Repetaţi pasul 4 pentru a elibera o a doua pulverizare în aceeaşi nară. 
·  Scoateţi aplicatorul nazal din nara respectivă şi expiraţi pe gură (Imaginea 5). 
·  Repetaţi paşii de la 4 la 6 pentru administrarea dozei în cealaltă nară. 
·  După utilizarea spray-ului, ştergeţi aplicatorul nazal cu un şerveţel curat sau cu o batistă curată şi puneţi capacul la loc. 

Pentru curăţarea spray-ului: 
·  Scoateţi capacul şi demontaţi aplicatorul nazal (Imaginea 6). 
·  Înmuiaţi aplicatorul nazal şi capacul în apă caldă timp de câteva minute (Imaginea 7) şi apoi clătiţi-le sub jetul de la robinet (Imaginea 8). 
·  Scuturaţi-le pentru a îndepărta excesul de apă şi lăsaţi-le să se usuce într-un loc călduros – nu prea fierbinte! 
·  Puneţi la loc aplicatorul nazal (Imaginea 9). 
·  Dacă este cazul, apăsaţi de câteva ori pe pompă până se observă o formaţiune de vapori. Puneţi la loc capacul. 
·  Nu încercaţi să desfundaţi sau să lărgiţi orificiul de dimensiuni mici al aplicatorului spray- ului folosind un ac sau alte obiecte ascuţite deoarece aceasta poate duce la distrugerea mecanismului spray-ului.

Este posibil ca pentru apariţia nivelului maxim de protecţie oferit de Flonase să fie necesară utilizarea timp de 3 sau 4 zile. Pentru a preveni apariţia simptomelor, începeţi să utilizaţi Flonase înainte de expunerea la factorii care declanşează în mod obişnuit apariţia simptomelor în cazul dumneavoastră. 

Nu trebuie să utilizaţi Flonase pentru un interval care să depăşească perioada de expunere la factorii care declanşează în mod obişnuit apariţia simptomelor alergice în cazul dumneavoastră (de exemplu, polen). 

Dacă utilizaţi mai mult Flonase decât trebuie 
Spuneţi medicului dumneavoastră dacă utilizaţi mai mult medicament decât doza recomandată. 

Dacă uitaţi să utilizaţi Flonase 
Dacă uitaţi să utilizaţi o doză, pur şi simplu administraţi doza următoare atunci când trebuie. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. 

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

4. Reacţii adverse posibile 

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. 

În cazul utilizării unor spray-uri nazale cu corticosteroizi în doze mari pentru perioade lungi de timp, ar putea apărea reacţii adverse din cauza absorbţiei medicamentului de către organism. 

Unele reacții adverse pot fi grave. 

Reacţii adverse foarte rare, dar grave, pentru care trebuie să primiţi imediat asistenţă medicală 
·  Semne ale unei reacţii alergice, cum ar fi erupţie trecătoare pe piele, umflarea gurii sau a feţei sau respiraţie dificilă. 
·  Dacă observaţi noi modificări ale vederii care apar după ce începeţi utilizarea acestui medicament. S-au raportat cazuri rare de probleme ale ochilor cum ar fi cataractă sau glaucom la persoanele care au utilizat doze mari de corticosteroizi pe durata mai multor ani. 
·  Este posibil să apară mici orificii (perforaţii) ale peretelui din interiorul nasului care separă nările. 
Probleme la nivelul ochilor cum este durerea. 

Reacţii adverse cu frecvenţă necunoscută 
Nu este cunoscut cât de des apar aceste reacţii adverse 
· Înceţoşarea vederii. 
· Răni în interiorul nasului.

În cazul apariţiei oricăreia dintre aceste simptome, opriţi utilizarea medicamentului şi solicitați imediat asistență medicală. 

Alte reacţii adverse 

Reacţii adverse foarte frecvente 
Acestea ar putea afecta mai mult de 1 persoană din 10: 
· Sângerări nazale ocazionale. 

Reacţii adverse frecvente 
Acestea ar putea afecta până la 1 persoană din 10: 
·  Strănut după utilizarea spray-ului, dar care încetează în scurt timp. 
·  Perceperea de gusturi sau mirosuri neplăcute. 
·  Uscăciune sau iritaţie a nasului sau gâtului. 
·  Durere de cap. 

Reacţii adverse foarte rare 
Acestea pot afecta până la 1 persoană din 10000: 
Probleme la nivelul nasului cum sunt durere şi/sau sângerări persistente din nas. 

În cazul apariţiei oricăreia dintre aceste simptome, opriţi utilizarea medicamentului şi adresaţi-vă medicului dumneavoastră. 

Raportarea reacţiilor adverse 
Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct la 
Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România Str. Aviator Sănătescu nr. 48, sector 1
București 011478- RO
Tel: + 4 0757 117 259 
Fax: +4 0213 163 497 
e-mail: adr@anm.ro
Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament. 

5. Cum se păstrează Flonase 

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. 

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe sticlă după ‘EXP’. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. 

A nu se păstra la temperaturi peste 30 ̊C.
Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. 

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii 

Ce conţine Flonase 
-  Substanţa activă este propionat de fluticazonă. Fiecare pulverizare eliberează 100 mg suspensie care conţine propionat de fluticazonă 50 micrograme ca doză administrată. 
-  Celelalte componente sunt glucoză (anhidră), celuloză microcristalină, carmeloză sodică, alcool feniletilic, clorură de benzalconiu, polisorbat 80 şi apă purificată. 

Cum arată Flonase şi conţinutul ambalajului 

Flonase este un spray nazal sub formă de suspensie apoasă opacă, de culoare albă. 

Flaconul de sticlă de culoare brună este prevăzut cu pompă, aplicator nazal şi capac. Flaconul conţine 60 pulverizări, cu un conţinut total de minimum 7,0 g sau 120 pulverizări, cu un conţinut total de minimum 14,0 g. 

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricanții 

Deținătorul autorizaţiei de punere pe piață 
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare S.R.L.
Str. Costache Negri, Nr. 1-5
Opera Center One, Etaj 6 (Zona 2), Sector 5, Bucureşti
România 

Fabricanții 
Glaxo Wellcome S.A.
Avenida de Extremadura 3, Aranda de Duero,
Burgos, 09400,
Spania 

Springdew Limited
Units 9/10/11/12, Woodlands Business Park
Ystradgynlais, Swansea, SA9 1JW,
Marea Britanie 

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare GmbH & Co.
KG Barthstraße 4
80339
München 
Germania

Acest medicament este autorizat în Statele Membre ale Spaţiului Economic European sub următoarele denumiri comerciale: 

Belgia                 Otrivine Anti-Allergie 50 microgrammes/dose, suspension pour pulvérisation nasale
Cipru                   Flixotide Allergy 50 μικρογραμμάρια/ψεκασμό, ρινικό εκνέφωμα, εναιώρημα
Cehia                  Flixonase 50 mikrogramů/dávka 
Danemarca         Flonase
Estonia                Flixonase, 50 mikrogrammi/pihustuses ninasprei,suspensioon
Finlanda              Flutide 50 mikrog/annos nenäsumute, suspensio 
Franţa                 Propionate de fluticasone GlaxoSmithKline Santé Grand Public 50 microgrammes/dose, suspension pour pulvérisation nasale
Germania            Flixonase 50 Mikrogramm / Sprühstoß Nasenspray, Suspension
Grecia                 Flixotide Allergy 50 μικρογραμμάρια/ψεκασμό, ρινικό εκνέφωμα, εναιώρημα
Ungaria               Flixonase Allergia 50 mikrogramm/adag szuszpenziós orrspray 
Irlanda                 Fluticasone propionate 50 micrograms/actuation, nasal spray, suspension
Italia                     Fluticasone GSK Consumer Healthcare 50 microgrammi/erogazion spray nasale, sospensione
Letonia                Flixonase 50 mikrogrami/ izsmidzinājumā deguna aerosols, suspensija
Lituania               Flixonase 50 mikrogramų/išpurškime nosies purškalas (suspensija)
Luxembourg        Otrivine Anti-Allergie 50 microgrammes/dose, suspension pour pulvérisation nasale
Malta                    Flixotide Allergy 50 micrograms/actuation, nasal spray, suspension
Olanda                 Flixonase GSK ConsHealth 50 microgram/dosis, neusspray, suspensie
Norvegia               Otrason 50 mikrogram/dose nesespray, suspensjon
Polonia                  Flonase Allergy 50 mikrogramów/dawkę, aerozol do nosa, zawiesina
Portugalia              Vibrocil Anti-Alergias 50 μg/dose Suspensão para pulverização nasal
România                Flonase 50 micrograme/doză spray nazal, suspensie
Slovacia                 Flixonel 50 mikrogramov / dávka
Slovenia                 Flutikazonpropionat GSK 50 mikrogramov/vpih pršilo za nos, suspenzija
Spania                    Flonase 50 microgramos/pulverización, suspensión para pulverización nasal
Marea Britanie        Fluticasone propionate 50 micrograms/actuation, nasal spray, suspension 

Acest prospect a fost revizuit în Iulie 2020.  

citeste mai mult...
Scrie o recenzie

Review-uri si Pareri Flonase® 50 micrograme/ doza spray nazal, suspensie x 60 pulverizari per flacon


Rating-ul dumneavoastra

mattca.ro este o farmacie pentru tine si familia ta! La noi gasesti online: medicamente fara reteta, suplimente alimentare, vitamine si minerale de la branduri de top, produsele tale preferate de ingrijre, cosmetice si dermatocosmetice, produse pentru bebelusi, tehnica si aparatura medicala.

Beneficiile mattca.ro:

 • Livrarea in orice sat din Romania cu o taxa unica de transport de 13,9 lei, pentru platile online
 • Livrarea in peste 20 de tari din Europa
 • Parteneriate cu brand-uri de renume
 • Oferte si promotii noi, lunar
 • Cantitati economice (pachete avantajoase)
 • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe Blog

Cumparate frecvent impreuna

 1. VITAMAX x 15

  VITAMAX x 15

  29,90 Lei TVA inclus
  lipsa stoc
 2. Voltaren® Forte 23,2 mg/g gel x 50 g gel

  Voltaren® Forte 23,2 mg/g gel x 50 g gel

  37,34 Lei TVA inclus
  lipsa stoc
 3. Vitamax x 5 cps. moi

  Vitamax x 5 cps. moi

  10,00 Lei TVA inclus
  in stoc
 4. Robitussin TM Expectorans 100 mg/5 ml solutie orala x 100 ml

  Robitussin TM Expectorans 100 mg/5 ml solutie oral...

  10,77 Lei TVA inclus
  in stoc
 5. Fenistil® gel 1 mg/g gel x 50 g gel

  Fenistil® gel 1 mg/g gel x 50 g gel

  26,93 Lei TVA inclus
  in stoc

Poate ai vrea sa incerci

 1. Advil® Raceala si gripa 200mg/30mg x 10 capsule moi

  Advil® Raceala si gripa 200mg/30mg x 10 capsule m...

  22,88 Lei TVA inclus
  lipsa stoc
  Lipsa stoc
 2. Narivent - Spray nazal 20ml

  Narivent - Spray nazal 20ml

  31,00 Lei TVA inclus
  in stoc
 3. Fervex pentru adulti cu aroma de zmeura granule pentru solutie orala x 8 plicuri

  Fervex pentru adulti cu aroma de zmeura granule pe...

  15,70 Lei TVA inclus
  in stoc
 4. Herbagetica - Curcumin C3 complex 60+10 caps.

  Herbagetica - Curcumin C3 complex 60+10 caps.

  77,83 Lei TVA inclus
  in stoc
 5. Secom - Aller-Care sirop cu gust de struguri 118.50ml

  Secom - Aller-Care sirop cu gust de struguri 118.5...

  82,84 Lei TVA inclus
  in stoc
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos

Mesaje
meniu
Cosul meu