facebook mattca
Cautare avansata

Nu ai niciun produs in cos

Elecson Aparat Aerosol Cu Ultrasunete El009

Elecson Aparat Aerosol Cu Ultrasunete El009 este indicat in tratamentul astmului, racelilor, bronsitelor, alergiilor si altor probleme respiratorii.
Timp estimat de livrare: 24 - 48 ore
Cod: A952877_001X018939
Brand: Elecson

177 35 lei

Pret cu TVA
in stoc
Mattca - comenzile sunt confidentiale Mattca - transport gratuit Mattca - impachetare sigura Mattca - taxa unica de trasport

Descriere

Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Elecson EL009 este un dispozitiv compact, portabil si usor (sub 500 grame) conceput pentru administrarea eficienta a medicatiei si indicat in tratamentul astmului, racelilor, bronsitelor, alergiilor si altor probleme respiratorii, fiind un dispozitiv medical compact destinat sa mareasca eficienta medicamentelor prescrise de medic pentru caile bronho-pulmonare. Cu o ingrijire si o utilizare adecvata, acest aparat va oferi un tratament de incredere pentru o lunga perioada de timp. Datorita faptului ca acest nebulizator cu ultrasunete este convenabil, rapid si sigur, el este ideal pentru toate varstele.

Aparatul genereaza un curent de aer care traverseaza tubul pana la nebulizator. Datorita tehnologiei avansate cu ultrasunete, tratamentele pot fi administrate discret, fara zgomot, nebulizatorul dvs. fiind cat se poate de silentios in timpul functionarii. Butonul de control al fluxului de aer cu setari triple permite un control complet asupra nivelului de tratament.

Pentru solutiile medicamentoase folosite ar fi bine sa consultati medicul dumneavoastra sau specialistul in probleme respiratorii. In mod uzual se foloseste ser fiziologic.

Informatii aditionale

Afectiune Afectiuni respiratorii
Concentratie fara concentratie
Simptome Astm bronsic, Hipersecretie bronsica, Obstructii ale cailor respiratorii
Indicat pentru Viroze respiratorii
Varsta de la nastere
Stil de viata Normal

Review-uri

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi Elecson Aparat Aerosol Cu Ultrasunete El009 ? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Produs

Recomandam produsele