Cautare avansata

Nu ai niciun produs in cos

Despre noi

Mattca reprezinta o farmacie online dedicata tie si familiei tale, care redefineste standardele in oferirea de servicii si produse farmaceutice de calitate.

Ce gasesti pe Mattca.ro?

Pe Mattca.ro te asteapta toate produsele de care ai nevoie tu si familia ta, pentru a te ajuta sa iti petreci putinul timp liber alaturi de familie, departe de alergaturile prin magazine si farmacii.

Cauta in categoriile de pe site si descopera produsele pe care le cauti:

Ne preocupa sanatatea ta si a familiei tale, motiv pentru care avem peste 12.000 de produse farmaceutice, mai mult de 120 de producatori.

Despre echipa Mattca

Farmacia Online Mattca este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, receptiva, puternic sustinuta de o echipa analitica formata din specialisti, farmacisti cu experienta, doctori in farmacie.

Suntem permanent la curent cu ultimele noutati farmaceutice, fito-terapeutice, dermato-cosmetice si de tehnica si dispozitive medicale. Ne propunem sa contribuim la starea ta de bine prin serviciile noastre.

Indiferent ce produse de sanatate sau frumusete iti doresti, scrie-ne la office@mattca.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Suntem un megastore farmaceutic special pentru tine si familia ta!