O vara mai activa cu Fitbit Alta

Megastore farmaceutic online

Cautare avansata

Nu ai niciun produs in cos

Politica de confidentialitate

Prin politica de confidentialitate se inteleg conditiile in care SC Salofarm SRL utilizeaza datele Dumneavoastra cu caracter personal.

SC Salofarm SRL, in calitate de proprietar al www.mattca.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi online. 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Salofarm SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

De asemenea, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale , dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa office@mattca.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre.

Scopul colectarii datelor este:

  • informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe www.mattca.ro;
  • informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor;
  • evaluarea produselor si serviciilor oferite;
  • pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.


Destinatia datelor

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator SC Salofarm SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

  • partenerii contractuali ai operatorului si alte companii din acelasi grup cu operatorul;
  • autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie;
  • agentilor de livrare marfa, in cazul in care s-a efectuat o comanda de produse.

 

Informatii generale colectate de SC Salofarm SRL

In momentul inregistrarii pe site-ul www.mattca.ro prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse SC Salofarm SRL, vizitarea anumitor pagini din site-ul www.mattca.ro, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, SC Salofarm SRL va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale site-ului SC Salofarm SRL va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii produselor SC Salofarm SRL si alte informatii prin care va pot identifica.

 

Conturile dumneavoastra pe site-ul www.mattca.ro

In momentul crearii unui cont va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email. Daca optati pentru o comanda online va vor fi cerute datele necesarii facturarii pe persoana fizica. Crearea contului dumneavoastra pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre faciliteaza accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal.

 

Intrebari sau contact pe site

In momentul trimiterii unei intrebari pe site va trebui sa oferiti emailul, numele si prenumele si numarul de telefon. La fel si pentru folosirea formularului de contact de pe site. Acestea nu se vor afisa pe site.

 

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre SC Salofarm SRL

Informatiile colectate de pe site-ul SC Salofarm SRL, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, vor fi utilizate in scopul de a administra inregistrarii conturilor, solutionarii intrebarilor, imbunatatirii site-ului nostru si consultarii utilizatorilor in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.

La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-ului, noutatilor oferite de SC Salofarm SRL precum si newslettere cu informatii utile.

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre SC Salofarm SRL este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

SC Salofarm SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dumneavoastra cu caracter personal.

 

Dreptul dumneavoastra de a va modifica si stege datele dumneavoastra detinute de operator

SC Salofarm SRL confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti solicita operatorului stergerea datelor dumneavoastra oricand.


Securitatea datelor 

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de SC Salofarm SRL e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceseaza cu ajutorul unei parole. Nu toti angajatii companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, in prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale in domeniu.


Cookies

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-urile SC Salofarm SRL, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`.

 

Cookies strict necesare

Acestea sunt esentiale pentru a putea naviga pe acest site si pentru a-i accesa sectiunile securizate. In absenta lor, anumite optiuni pe care incercati sa le accesati nu vor fi disponibile (ex. formulare concursuri).

 

Cookies pentru performanta site-ului

Acestea culeg informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza un site, de exemplu care sunt paginile pe care acestia le acceseaza cel mai des sau daca apar erori in accesarea anumitor pagini. Aceste cookies nu retin informatii care pot identifica un utilizator. Toata informatia colectata de acestea este agregata, asadar are caracter anonim si se utilizeaza strict pentru imbunatatirea unui site.

Prin accesarea site-ului nostru, va dati acordul pentru instalarea acestui tip de cookies.

 

Cookies ce tin de functionalitate

Aceste module permit site-ului sa retina optiunile dumneavoastra (precum numele de utilizator, limba sau locatia geografica) si sa va ofere optiuni suplimentare, personalizate in baza acestor informatii. De exemplu, site-ul www.mattca.ro ofera in anumite sectiuni continut personalizat in functie de varsta selectata a copilului. De asemenea, aceste cookies pot fi utilizate si pentru a retine modificarile de font, marimea textului ori alte moduri in care doriti sa personalizati paginile site-ului. In plus, pot fi folosite pentru a va oferi serviciile solicitate, cum ar fi vizionarea unui material video sau comentariul pe un blog. Informatiile culese pot fi anonimizate si aceste cookies nu urmaresc modul in care navigati pe alte site-uri.

Prin accesarea site-ului nostru, va dati acordul pentru instalarea acestui tip de cookies.

 

Activarea modulelor cookie pe PC

Daca doriti sa permiteti utilizarea modulelor cookie de pe site-ul nostru, urmati pasii de mai jos:

Google Chrome

  1. Click pe Tools in bara de sus a browser-ului si selectati Options;
  2. Click pe tab-ul Under the Hood , mergeti la sectiunea Privacy si selectati butonul Content settings;
  3. Bifati optiunea Allow local data to be set.

Microsoft Internet Explorer 6.0, 7.0, 8.0, 9.0

  1. Click pe Tools in bara de sus a browser-ului si selectati Internet options, apoi click pe tab-ul Privacy;
  2. Verificati ca Privacy level sa fie setat la Medium sau mai jos, ceea ce va permite browser-ului utilizarea si stocarea de cookies;
  3. Setarile peste Medium vor dezactiva modulele cookies.

Mozilla Firefox

  1. Click pe Tools in bara de sus a browser-ului si selectati Options;
  2. Selectati apoi simbolul Privacy;
  3. Click pe Cookies, apoi bifati allow sites to set cookies.

Safari

  1. Click pe simbolul Cog in bara de sus a browser-ului si selectati Preferences;
  2. Click pe Security, bifati Block third-party and advertising cookies;
  3. Click pe Save.

 

Activarea modulelor cookie pe Mac

Daca doriti sa permiteti utilizarea modulelor cookie de pe site-ul nostru, urmati pasii de mai jos:

Microsoft Internet Explorer 5.0 pentru OSX

  1. Click pe Explorer in bara de sus a browser-ului si selectati Preferences;
  2. Scroll in jos pana identificati Cookies in sectiunea Receiving Files;
  3. Selectati optiunea Never Ask;

Safari pentru OSX

  1. Click pe Safari in bara de sus a browser-ului si selectati Preferences;
  2. Click pe Security apoi pe Accept cookies;
  3. Selectati Only from site you navigate to.

Mozilla si Netscape pentru OSX

  1. Click pe Mozilla sau Netscape in bara de sus a browser-ului si selectati Preference;
  2. Scroll in jos pana la optiunea cookies in sectiunea Privacy & Security;
  3. Selectati Enable cookies for the originating web site only.

Opera

  1. Click pe Menu in bara de sus a browser-ului si selectati Settings;
  2. Selectati Preferences, apoi tab-ul Advanced;
  3. Selectati apoi optiunea Accept cookies.

 

Acest site foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza a utilizarii paginilor de internet oferit de Google, Inc. („Google”). Serviciul utilizeaza „cookies” - fisiere text create pe calculatorul dumneavoastra, care permit analizarea modului in care utilizatorii folosesc site-ul in cauza. Informatiile generate de aceste fisiere se refera la modul in care folositi site-ul (inclusiv la adresa dumneavoastra de IP) si sunt transmise catre Google, care le stocheaza pe servere din Statele Unite. Google va folosi aceste informatii pentru a evalua modul in care utilizati site-ul, pentru a realiza rapoarte privind activitatea de pe site (destinate operatorilor acestuia), precum si pentru a oferi alte servicii legate de activitatea de pe site si de utilizarea internetului.

 

De asemenea, Google poate transfera aceste informatii unor terti, in situatia in care legea impune acest lucru sau in cazul in care tertii respectivi prelucreaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa dumneavoastra de IP cu nicio alta informatie pe care o detine. Puteti bloca utilizarea fisierelor „cookies” selectand anumite setari pentru browser-ul dumneavoastra. Daca alegeti aceasta varianta insa, este posibil sa nu puteti utiliza toate functiile acestui site. Folosind acest site, va dati automat acordul ca Google sa va prelucreze datele, in modul si in scopurile mentionate mai sus. Puteti impiedica Google sa detecteze un fisier de tip cookie cu activitatea generata de dumneavoastrape acest site (inclusiv adresa de IP) precum si procesarea acestor informatii, prin descarcarea si instalarea urmatorului plugin http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en


Feedback

SC Salofarm SRL ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.