Top 10 suplimente alimentare pe care sa le iei

2 minute citire

- 05/03/2023
Ultima actualizare: 26/04/2023

Top 10 suplimente alimentare pe care sa le iei

Ce sunt suplimentele alimentare?

Suplimentele alimentare sunt produse care reprezinta surse concentrate de nutrienti sau alte substante cu efect nutritional sau fiziologic, comercializate sub forma de capsule, pastile, tablete, pilule si asa mai departe. Scopul acestora este sa completeze dieta alimentara normala.

Exista o serie de suplimente alimentare care iti pot imbunatati considerabil sistemul imunitar si diminueaza anumite probleme de sanatate cu care este posibil sa te confrunti de-a lungul vietii. Acestea sunt:

  • In caz de dureri osteoarticulare se poate administra Secom MSM, supliment alimentar care ajuta la intarirea sistemului osos, reducerea inflamatiilor, a durerilor si care contribuie la refacerea tesuturilor.

Secom - MSM 750mg 90caps.veg

  • Pentru stimularea memoriei se poate utiliza Secom - Memory Blend, supliment alimentar ce sustine activitatea cerebrala in perioadele de efort intelectual intens.

Secom - Memory Blend 100caps.veg

  • Cu rol hepatoprotector este Secom - Liver Blend, produs cu o formula complexa, fito-homeopata, ce are rol coleretic si colagog si care ajuta la detoxifierea organismului.

Secom - Liver Blend 100caps.veg

  • Pentru sistemul muscular, nervos si imunitar se poate administra Secom - Calciu Magneziu cu Vitamina D, supliment alimentar ce sustine sanatatea sistemului locomotor si a sistemului imunitar. Acesta contribuie la reducerea oboselii, sustine metabolismul energetic normal si mentine sanatatea psihica.

Secom - Calciu Magneziu cu Vitamina D 90caps

  • Pentru apararea impotriva bacteriilor si virusurilor se poate utiliza Secom - Grapefruit Seed Extract, supliment ce contine extract din seminte de grapefruit. Are rolul de a reduce manifestarile acestor infectii, sustine sistemul imunitar si neutralizeaza radicalii liberi.

Secom - Grapefruit Seed Extract 60caps

  • Pentru sustinerea sistemului nervos si a functiilor cerebrale se poate utiliza Neuro Optimizer - Secom, produs ce contine ingrediente cu efect benefic la nivel cerebral. Pe langa stimularea neurogenezei si a functiilor cognitive, poate favoriza si reducerea stresului si anxietatii.

Secom - Neuro Optimizer 60caps

  • In caz de tulburari hormonale poate veni in ajutor Secom - Vitex, supliment alimentar ce echilibreaza sistemul hormonal si favorizeaza fertilitatea.

Secom - Vitex 400mg 100caps.veg

  • In caz de afectiuni digestive se poate utiliza Secom - Gastro Acid Support, supliment alimentar cu rol in protectia gastrica si duodenala, ce inlatura arsurile gastrice.

Secom - Gastro Acid Support masticabil 30tb

  • Pentru a ajuta la inlaturarea eczemelor si a acneei, se poate administra Secom - Skin Blend. Acesta are o formula complexa fito-homeopata, cu actiune eficienta asupra pielii, care ajuta la reducerea simptomelor ce apar in afectiunile dermatologice.

Secom - Skin Blend 100caps.veg

  • Pentru sanatatea sistemului respirator se poate utiliza Secom - Respiratory Protect, supliment ce amelioreaza tusea, reduce secretiile mucoaselor si ajuta la calmarea proceselor inflamatorii de cauze diverse de la nivelul cailor respiratorii.

Secom - Respiratory Protect 30caps.veg   Asadar, acesta a fost top-ul celor 10 suplimente alimentare pe care sa le iei pentru o imunitate mai buna.

Acest material a fost documentat si scris de farmacistul Salofarm si nu inlocuieste indicatiile medicului. Pentru detalii de utilizare va rugam sa consultati medicul specialist sau medicul de familie.



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos