Facebook Pixel

Homeopatia, alegerea mea

Homeopatia, alegerea mea

1 minut citire

- 16/05/2022

Homeopatia, alegerea mea

Medicina este una si este indivizibila. Exista de cand Hipocrat a facut din ea o meserie specifica, alimentata de umanism, stiinta si etica.

Medicamentele homeopatice se numara printre solutiile disponibile acum pentru profesionistii din domeniul sanatatii. Ele reprezinta astazi aproximativ 0,1% din piata mondiala a medicamentelor si mai mult de 400,000 de medici le folosesc zilnic.

 

         

 

Laboratoarele homeopatice Boiron pun la dispozitia pacientilor și a profesionistilor din domeniul sanatatii medicamente eficiente si totusi, non-iatrogene, adica lipsite de orice toxicitate.

Homeopatia le ofera raspunsuri concrete, uneori unice, in numeroase domenii: infectii ORL, dureri in timpul sarcinii, stres, stari gripale, afectiuni cronice, tulburari de somn, alergii sezoniere, etc. Este, de asemenea, utilizata tot mai mult ca tratament de sustinere in oncologie.

Dar homeopatia este si o perspectiva diferita asupra bolii si a bolnavului. O abordare in care medicamentul nu este totul; in care sanatatea este un capital care trebuie conservat si intretinut; in care sanatatea nu este doar absenta bolii, ci o bunastare globala, fizica si mentala.

 

         

 

Homeopatia reprezinta o provocare pentru stiinta si este un avantaj considerabil pentru medicina si pentru pacienti, fiind intr-un continuu progres atat la nivelul medicinei, cat si al farmacologiei si stiintei.

Homeopatia s-a nascut din cercetare: pentru a dezvolta si intelege actiunea remediilor, doctorul Samuel Hahnemann efectua experimentele pe el insusi, pe anturajul sau si pe pacientii sai.

 

         

 

In prezent exista peste 100 de studii fundamentale care au demonstrat actiunea biologica a solutiilor homeopatice pe modele celulare, animale si vegetale in laborator, iar studiile de fizica si chimie au evidentiat proprietatile fizico-chimice specifice solutiilor homeopatice.

Beneficiile homeopatiei au fost confirmate de studii clinice controlate si randomizate dar si de studii observationale (peste 7000 de studii la care se face referire în PubMed, din care peste 1000 studii publicate in ultimii 5 ani).

 

         

 

Doriti sa aflati mai mult? Accesati site-ul http://www.homeopatiaalegereamea.ro/

Homeopatia functioneaza, stiinta este cea care o spune!Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos

Mesaje
meniu
Cosul meu