Diversificarea – urmatorul pas dupa bebelusenie

1 minut citire

- 22/02/2023
Ultima actualizare: 04/04/2023

Diversificarea – urmatorul pas dupa bebelusenie

Ce este diversificarea alimentatiei la bebelusi?

Diversificarea la bebelusi reprezinta un pas foarte important in viata unei mamici, pe care il priveste de multe ori cu nesiguranta. Nu este cazul sa fie asa insa! Aceasta etapa consta in trecerea de la alimentul de baza pentru bebelus, laptele, la alimente solide precum: legume, fructe, lactate, cereale, carnuri si este un moment minunat atat pentru mama, cat si pentru cel mic.

Cum iti dai seama ca este timpul pentru diversificare?

La un copilas sanatos, diversificarea se incepe in jurul varstei de 4-6 luni si se continua treptat pana in momentul in care acesta implineste 18-24  luni. Diversificarea are loc atunci cand laptele nu mai poate constitui toate nevoile nutritive ale micutului, care creste pe zi ce trece si are nevoie de un regim alimentar diversificat.

Sfaturi pentru o diversificare ca la carte

In cele din urma, chiar daca este o perioada mai dificila pentru majoritatea mamicilor, nu uita sa te bucuri de aceasta etapa frumoasa din viata prichindelului tau, care usor, usor se transforma intr-un OM MARE!

Acest material a fost documentat si scris de farmacistul Salofarm si nu inlocuieste indicatiile medicului. Pentru detalii de utilizare va rugam sa consultati medicul specialist sau medicul de familie.



Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

Produsul a fost adaugat in cos