facebook mattca

Nu ai niciun produs in cos

Aparat antirozatoare priza

Timp estimat de livrare: 1 - 5 zile
Cod: MATTCA-2710
Brand:

115 10 lei

Pret cu TVA
in stoc
Mattca - comenzile sunt confidentiale Mattca - transport gratuit Mattca - impachetare sigura Mattca - taxa unica de trasport

Descriere

Metoda electrică de a îndepărta șoarecii Aparatul de control pentru șoareci este un dispozitiv modern și compact care oferă soluția non-toxică și ecologică de a combate prezența rozătoarelor în case, garaje, pivnițe, poduri, crescătorii, depozite, etc. Aparatul lucrează electronic prin emiterea unor ultrasunete la frecvențe variabile (împiedicându-i să se adapteze la perturbare) care sunt neauzite urechii umane și urechilor animalelor precum câinii și pisicile. Unitatea acționează cu 230V CA 59 Hz la rețeaua principală. și poate acoperi un spațiu de aproape 90 metri cubi (o cameră de aproximativ 3 metri înălțime și 6x5 metri în lungime și lățime). Pentru a permite aparatului să acționeze în condiții de maximă eficiență, trebuie ținut tot timpul pornit. Modul de folosire: conectați aparatul la o priză ușor accesibilă cu putere 230 V CA. O lumină roșie indică că dispozitivul funcționează. Este recomandat să conectați unitatea la o priză de perete aproape de podea. În condiții de funcționare normală, aparatul emite sunet abia auzit ușor foșnitor care se poate auzi punând urechea aproape de el. Dacă dispozitivul este scos din priză, așteptați 10 secunde înainte de a-l reconecta, pentru a-i permite să se reseteze. Avertisment: pentru a vă asigura că ultrasunetele emise pot fi răspândite pe toată suprafața din jur, sursa de emisie nu trebuie blocată cu obiecte din jur, precum mobilă, etc. Nu îl deschideți! Acest aparat nu este pentru uzul persoanelor cu dizabilități fizice sau psihice, inclusiv al copiilor, sau a persoanelor cu puține cunoștințe despre utilizare, decât în preajma unui adult supervizor care răspunde pentru siguranța lor. Copiii trebuie supravegheați să nu folosească aparatul pe post de jucărie. Eficiență demonstrată cu teste universitare. Produs testat de către o agenție acreditată pentru compatibilitate electromagnetică și siguranță electrică.

Ecologic, non-toxic, eficient, practic, sigur.

Informatii aditionale

Review-uri

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi Aparat antirozatoare priza ? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Produs

Recomandam produsele

Cele mai cumparate produse

mattca.ro este megastore-ul farmaceutic online pentru mamici, tatici, bunici si copii. La noi gasesti: suplimente alimentare, vitamine de la brand-uri de top, produsele tale preferate de ingrijre, produse pentru bebelusi si tehnica medicala. Beneficiile mattca.ro:

  • Transport gratuit la comenzi de peste 230 de lei
  • Livrarea in orice sat din Romania cu o taxa unica de transport de 16,9 lei
  • Livrarea in 32 de tari din Europa
  • Parteneriate cu brand-uri de renume
  • Oferte si promotii noi, lunar
  • Cantitati economice (pachete avantajoase)
  • Sfaturi si informatii utile in articolele de pe blog